Mąż ma koleżankę
chcieliśmy mieć dziecko. Ale teraz wszystko się zmieniło ja jestem cały
czas w domu z małą a on pracuje na trzy zmiany,nie powiem bo jak na razie
finasowo stoimy w miare dobrze ja nie mogę nigdzie wychodzić:( bo nie mam z
kim zostawić małej. nawet zakupy robi mąż bo mówi że nie chce zebym się
męczyła z małą. a ostatnio znalazł sobie koleżankę z którą rozmawia o
wszystkim nawet o nas i naszym małżeństwie jak mu zwruciłam uwagę to
powiedział że przesadam bo to tylko koleżanka a ja widzie że się od siebie
odalamy nawet po tym jak mu zwruciłam uwagę to postanowił że będziemy spać
osobno a cały czas z nią pisze smsy lub rozmawia nawet jak ja chcę z nim
pogadać to on nagle w trakcie naszej rozmowy pisze do niej. Proszę o jakieś
rady pozdrawiam
Dodaj komentarz
12 komentarzy
kolezanka????? coz.. mam swoje zdanie na temat kolezanek...albo zwiazek albo kolezanki moja droga....
Nie trać czasu z kimś, kto go nie ma dla Ciebie....
odpowiedz
yoleck owszem wyjscie we dwoje jak najbardziej, owszem jest to potrzebne jak powietrze do zycia obojgu, ale skoro mezus szuka od razu kolezanki do cholery o co tu chodzi???? jaja jakies??? to zwiazek czy cyrk ???? kolezanka won i wtedy mozna mowic o wspolnym zyciu we dwoje...
Nie trać czasu z kimś, kto go nie ma dla Ciebie....
odpowiedz
@stokrotka
Jak najbardziej Malutka , o tym właśnie napisałam ... ;)
Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!
Hej:) A ciekawe co by było i co by mąż powiedział gdybyś to Ty znalazła sobie kolegę do pisania smsów. Jemu wolno, a jedynie to Ty niby masz z tym problemem... bo On go nie widzi. Skoro niby taki układzik jest dozwolony to czemu nie... może przejrzy na oczy, poczuje się niepewnie i zacznie dbać i doceniać Ciebie tak jak powinien...
"porzucam coś, chcę się poddać i płaczę... ale gorące serce każe inaczej"
odpowiedz
@epona bardzo w to wątpię ponieważ on ostatnio nie jest o mnie zazdrosny ani troszkę, wiem że zbyt duża zazdrość nie jest ok ale toszkę nigdy nie za szkodzi ale jego nie rusza nic kiedyś było inaczej.
Kolezanki?to zawsze dobre wytłumaczenie.Mój też miał kolezanki kiedy odkryłam co pisał do nich kubeł zimnej wody wyladował na mojej głowie.Najbardziej lubił się kolegowac z męzatkami
odpowiedz
Ewuś tutaj stokrotka ma rację... Powinnaś postawić mu warunek albo wybiera koleżanki albo wasz związek... ja tak zrobiłam z moim facetem... Postrasz go... Powinno zadziałać nawet jeśli ostatnio między wami nie iskrzyło...
Trzymam kciuki żeby się udało :) Powodzenia
Zanim coś zrobisz pomyśl czy warto ?! Nigdy nie oglądaj się za siebie... To co było to wspomnienie, to co będzie to marzenie, które warto spełnić...
odpowiedz