Strona wykorzystuje pliki cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Dowiedz się więcej X
Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Czwartek
20 czerwca 2013
Bogny, Florentyny, Bożeny

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

23:56
Karmel
Zalogowała się

23:30
Tut
Wylogowała się

23:30
Tut
Napisała komentarz:
@grazynka Rozważam i taką...

23:19
Tut
Napisała komentarz:
@grazynka Oj chyba nie...

23:09
Bogna
Napisała komentarz:
@grazynka UDERZ W STÓŁ A...

23:02
Bogna
Zalogowała się

23:00
Tut
Zalogowała się

22:57
Tut
Wylogowała się

54321
Nowa

Oszust z Badoo

2012-07-24 12:45:47
Panie miejcie się na baczności, nawiązując na Badoo znajomość z facetem, który ma profil jako BULA42, NAME...Rok temu poznałam go jako Andrzej35. Pan pracuje w firmie budowlanej w Belgii [Antwepia], co jest prawdą, bo byłam u niego w Belgii 2 razy [w lutym i w maju]. Pan twierdzi, że jest rozwodnikiem, co jest nie prawdą , bo ma żonę Joannę, pielęgniarkę, alkoholiczkę po dwóch terapiach [ ..biedactwo..]...Ponoć jest to jego druga żona. Pierwsza ma na imię Monika. Ma z nią 14 letnią córkę Klaudię. Facet pochodzi z woj, podkarpackiego, z miejscowości Brzeźno, taki ma adres zameldowania w dowodzie. Oszukuje, że ma wykształcenie licencjacki, co też nie jast prawdą, bo ma tylko zawódówkę. Uwielbia sex. Pomimo, że jestem osobą wykształconą, po studiach, starszą od Andrzeja, dalam się mu omamić. Wziął mnie na litośc, twierdząc, że musi spłacić zaległe alimenty na córkę, w wysokości ponad 20 tys, zł. bo inaczej zamkną go. Chciał sprzedać swój samochód , ponad 10 letni Volksvagen Bora, ale mial z tym problemy, poprosił więc, żebym mu pomogła i wzięła kredyt, a on odda mi kasę , bo mial wstawić samochód do komisu, a resztę wziąć gratyfikację z, ponaglający do spłaty a urlop [ z firmy w ktorej pracuje]...Wzięłam więc na swoje nazwisko kredyt w wys. 15 tys zł. Pożyczając mu te pieniądze spisałam z nim umowę wiążącą z jego mr dowodu i jego własnoręcznym podpisem. Pan obecnie twierdzi, że taka umowa nie jest nic warta, a kredyt jest mój a nie jego. Mam jego fotografie, smsy i wpisy na skype, w których jest mowa o kredycie, mam też świadka, że tego dnia, kiedy podpisywaliśmy umowę Andrzej był u mnie. Wysłałam do niego list polecony , chociaż 2 rat kredytu. Czekam 14 dni i zglaszam sprawę na poicję i do prokuratora. Jestem umówiona z radcą prawnym. Andrzej ma ok,175 cm wzrostu, łysinę, krępej budowy ciala [ brzuch piwny!], łojotokową cerę, brakuje mu kawałka palca u jednej dłoni [ efekt wypadku losowego]...Pomimo , że dałam się orżnąć temu dupkowi, nie ustanę póki swojej kasy nie odzyskam. Jestem wdową, pielęgniarką i nie zamierzam spłacać złodziejskich długów!!!!!!!!

Dodaj komentarz

106 komentarzy

niepierwszanieostatnia (Gaduła) 2012-07-24 12:53:59

Dobrze, ze byłaś przezorna i spisałaś umowę, masz wszystkie dowody, które są potzrebne by udowodnić mu oszustwo (jest taki jeden wpis w kodeksie karnym o wyludzeniu), szkoda, że wiekszosc tutaj kobiet nie była taka przezorna i ostrozna jak Ty, w tym ja.

Daj znać koniecznie jak się sprawa rozwija ;)

"Źli mężczyźni są duchową łaską zesłaną w przebraniu, by poprzez cierpienie nauczyć nas, jak pokochać siebie" HAHA.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-24 13:18:24

@niepierwszanieostatnia Na pewno dam znać....a szuję dopadnę i nie będę miała litości...Pozdrawiam Cię....

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-24 13:25:10

BRAWO!!! Jestem całą duszą z Tobą, tak trzymaj. Za każdym razem kiedy jakiś śmieć nas oszuka należy walić do prokuratury, na policję i nagłaśniać sprawę, niech mają za swoje, dziady

odpowiedz

halina (Małomówna) 2012-07-24 15:11:28

Zal mi Ciebie ,ale sam opis jego wygladu jest jak na moj gust obrzydliwy.Sprawe napewno wygrasz i co dalej? To bydle zeruje na naiwnosci kobiet ,za chwile znajdzie druga ofiare . Pozdrawiam .Nauka kosztuje Ty zaplacilas duza cene.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-24 17:01:06

Masz rację Halino, facet nie był atrakcyjny, nawet moja przyjaciółka dziwiła się, że taka babka jak ja [przepraszam, nie jestem zarozumiala!] ma kogoś takiego....i tkwi w toksycznym związku. Nie mogłam odejść od skypa, czy wyjśc do koleżanki, bo kontrolował mnie...Czas marnowałam przy internecie, czekając aż pan wróci z pracy i poświęci mi łaskawie trochę swojego czasu...Wszystko wymuszał na mnie krzykiem ,twierdził, że kobietę trzeba trzymać krótko...ale potrafił być też czuły . Sama nie wiem co za bies mnie przy nim trzymał. Będąc u mnie w dniu podpisania pożyczki, wykasował z mojego laptopa wszystkie swoje zdjęcia [ ..gdy wyszłam do sklepu] . Miał jednak pecha, bo miałam je też wgrane w innym komputerze....Zostawiłam tel, na stole, też zresetowal go, i..założył mi GIPIS-a, co zobaczyłam dopiero później, po jego wyjeździe. Oczywiście usunęłam go. Owszem zapłacilam wysoką cenę za tą znajomośc, ale nie uwierzysz, cieszę się, że niemam już tej mendy przy sobie...Moja wolność kosztowała mnie 15 tys, ale ja je odzyskam!!!

Nielaka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-24 18:15:25

To kolejna historia, która pokazuję jak silne potrafią być kobiety. Jestem pełna podziwu dla Pań. To wielka sztuka być jak Feniks i. Wcale nie dziwię się Pani, że pokochała Pani kogoś nie za wygląd ale za osobowość.. kobiety właśnie tego potrzebują najbardziej. Nie super przystojniaka tylko kogoś kto nie jest nijaki. Niestety nasze marzenia i wyobraźnia często ubarwiają oszustów, którzy znają trochę naturę kobiecą. Mój oszust zaginął w drodze do mnie... życzę Pani z całego serca wygranej sprawy i ... prawdziwie kochającego mężczyzny. pozdrawiam

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-24 18:28:07

Diękuję bardzo Pani za życzliwe słowa. Ma Pani rację jestem typem kobiety który nie kocha faceta za wygląd, ale teraz zastanawiam się za co go kochałam, bo byliśmy diameralniw różni pod każdym względem. Dawniej by to określono jako mezalians....Jednak coś mnie w nim pociągało! Zauroczył mnie swoim głosem [ serio...mógł pracować w sex telefonie]....Pozatym ponoć córki poszukują w swoich partnerach cech swojego ojca, no i pewnie je znalazłam.Widocznie zaślepiło mnie jego draństwo.....! Sama już nie wiem..Wiem jedno, że kłopoty mnie zawsze tylko umacniają, ,,upadam'' i szybko podnoszę się ...,działam, nie poddaję się. Nad rozlanym mlekiem ponoć się nie placze, więc szkoda czasu na łzy. Stało się i już, dałam się dupkowi wyrolować, teraz musi ponieść za to karę i tyle!

Bazylia (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-25 11:00:52

Hej dziewczyny, ja miła nie będę gdyż nie potrafię zrozumieć tej naiwności w stosunku do tych z portali!! Czy Wy kobiety jesteście aż tak zdesperowane żeby brać kredyty nie wiadomo i co dla obcego kogoś tzn jakiegoś faceta?????? wytłumaczcie mi to proszę!!!
Może ja jestem zacofana , bo nigdy w życiu nie miałam do czynienia z takimi portalami a już tym bardziej z facetami , którzy tam się ogłaszają!!!!Wiadomo , że im chodzi tylko o jedno.Dziewczyny!!!

odpowiedz

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-25 12:25:06

STOP NACIĄGANIU NA MIŁOŚĆ! Grażynko świetnie to ujęłaś. Trzeba to rozreklamować, jeśli pozwolisz wykorzystać Twój pomysł.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-25 20:21:12

@kasiula Macie Panie rację. Dziś już wiem, że byłam naiwna...Trudno, stalo się....Nie, nie kupowałam sobie milości za pieniądze. Młodszy facet nie był mi potrzebny do dowartościowania się, bo tego mi nie brakuje. Nie był mi też potrzebny tylko do sexu...Chyba, a raczej na pewno czulam się samotna po śmierci męza. Potrzebowałam kogoś kto skupi chociaż przez chwilę na mnie swoją uwagę, komu będę potrzebna....Uwierzcie mi,że Andrzej długo zabiegał na Badoo o znajomość ze mną....W końcu zaczęliśmy do siebie pisać, dzwonić i tak to się zaczęło....To głupie, że dałam się tak wykiwać...Ale ja go załatwię tak, że pożaluje tego co zrobił..Tak jak już wcześniej pisałam mam przeciwko niemu dowody...Dziś przejrzałam wpisy na skype, gdzie wyraźnie jest mowa o tym, że prosi mnie o wzięcie kredytu i do kiedy zobowiązuje się go zwrócić...No i najważniejsze, że mam umowę z jego podpisem...Pozatym smsy, jego zdjęcia, no i świadka , a raczej dwóch, bo tego feralnego dnia, kiedy przyjechał do mnie podpisać umowę widziała go u mnie moja przyjaciółka i jej 9 letni syn, a dzieci...nie kłamią, nie można ich zmusić do mówienia nie prawdy....Czekam jeszcze kilka dni, bo w liście poleconym, wzywającym do wpłacenia, przynajmniej 2 rat dałam mu termin 14 dni na przelew, a potem idę na policję! Nie czuję się nawet kłębkiem nerwów w tej sytuacji. Straciłam [,,,narazie....] pieniądze, ale wyzwoliłam się z tej chorej milości...A może tylko jej złudzenie??????? Staram się brać to co się stało na spokój.Nie płaczę, nie rozpaczam, działam. Mam nadzieję, że osiągnę sukces w tej walce.....Ale wtedy odchodząc splunę na pożegnanie....

Wera (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-25 21:31:32

Mój były miał konto na kilku portalach,o których wiem,może miał więcej.na każdym inny nick,ale był na tyle głupi,albo myślał ze ja jestem na tyle głupia,bo wszędzie miał swój dokładny opis.łatwo było go znaleźć.
Ale przecież kochał mnie nad życie,więc straciłam czujność i dałam się oszukać.utrzymywałam,dałam dach nad głową i ogólnie byłam głupia.Zaczęły mi się otwierać oczy kiedy zaczął dzielić moją ziemię i robić plany.Czasami zastanawiałam się gdzie w tych planach miejsce moje i naszego syna.
Dziś jestem sama,ale z jednej strony to na szczęście obdarł mnie tylko z uczuć i godności.Zdeptał psychicznie,ale kiedyś się podniosę,a on będzie zawsze tylko dupkiem.

Słowa palą więc pali się słowa,Nikt popiołów o treści nie pyta.

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-07-25 21:41:48

@Wera mój nie zdążył mnie z niczego ograbić a jego nicki? to - na sympatii:
drogocenny
zbysior
sylwek2010
miracleworker
thedarksideofthemoon
readyforlove

teraz jest na badoo - jako facecik mieszkający w Ostrowi Mazowieckiej, ponieważ ma zlecenie jakieś pojawił się w Dębicy - podkarpackie. W domu pod Ostrowią mieszka z kobietą, którą poznał na Sympatii kiedy był zbysiorem - tak myślę. Pan ma 49 lat i wybiera panie w swoim wieku, bo takie są najbardziej spolegliwe. Ja cieszę się z jednego, że mnie tam nie ma.

Do mojego życia zapraszam tego kogo JA wybieram a nie tego kto mnie wybiera.

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-25 21:46:11

@Wera Wero...to kolejny przyklad naszej wrażliwości , chęci pomocy drugiemu człowiekowi, i otrzymanego w zamian chamstwa. Ja też ulitowałam się nad oszustem, bo niby jak nie spłaciłby zadłużenia, poszedłby na 3 lata do paki....A ja ...kochałam go, bo on to kochał moję pieniądze! Ale teraz z lubością zrobię wszystko, żeby właśnie do tej paki poszedł!!!!!! A jakie są jeszcze portale randkowe, bo ja znam Sympatię, Twoo, Darling, Fotkę, a mam ochotę sprawdzić go , czy jeszcze gdzieś jest!

celia1967 (VIP) 2012-07-25 23:09:56

HAHAHAAHHAHAHA, jak twój stary zakochał się w beńce, to GAA może zakochać się w Tobie paskudo! na gust i smak nie ma przyjaciół!

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-07-25 23:10:23

@celia1967 idę już spać dziewczynki, dobranocka!

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 00:56:52

@celia1967 Nie wiem czy o tym samym piszemy, ale miałam okazję zapoznać się na Sympatii ze Zbysior-em

Wera (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-25 23:22:28

Kobietki tak fajnie się was czyta.Pozdrawiam Wszystkie i dziękuje bo zawsze tu znajduję i oparcie i dobre słowo.I jakoś zawsze potem lepiej,chociaż przez chwilę.

odpowiedz

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 00:52:27

Ja też zostałam oszukana tak jak nie jedna kobieta na tym forum, ale postanowiłam dać mu nauczkę żeby już nigdy nie oszukał kolejnej ofiary. Ponieważ znalazło się już kilka osób oszukanych przez tego śmiecia, czas zgłosić do prokuratury, niech luby posiedzi może to go trochę otrzeźwi.

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-07-26 02:48:00

@kasiula a to ciekawe widzisz, bo ja byłam z nim od stycznia 2011 do lipca 2011. Nie raz kiedys, ale na codzień. Jeżeli możesz odezwij się. Poznałam jego rodzinę, siostry, matkę etc...

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 09:05:04

@kasiula Hej dziewczyny....Nie uwierzycie, znalazłam kolejne dowody na oszustwo ,,mojego'' Andrzejka....Odnalazłam na facebooku jego córkę i pierwszą żonę, zaprosiłam córkę do grona swoich znajomych i napisałam kulturalnie, że znam takiego pana, o tym nazwisku, czy to może jej tata...Dziewczynka podjęła temat, więc poprosiłam ją, żeby skontaktowała mnie ze swoją mamą. Podałam swój nr. tel. Pani zadzwoniła do mnie. Okazała się sympatyczną kobietą. Dowiedziałam się takich rewelacji, że głowa mała. Okazało się, że Andrzej nie płaci na córkę już 7 lat , ma prokuratora, ale pieniądze, które ode mnie wyłudził nie były wcale na spłatę zadłużenia alimentacyjnego...Malo z tego ; jako młody 18, 19 letni chłopak siedział w więzieniu za próbę gwaltu i za złodziejstwo [ okradł z kolegami sklep], potem jak był już żonaty też za coś tam siedział. Rodzice wygnali go z domu, bo ukradł im złote obrączki, Brał narkotyki, pił alkohol. Pani ta, powiedziała, że jak będzie mi potrzebna pomoc, to ona będzie przeciwko niemu świadczyła! Ma wystąpić o podwyższenie alimentów, a wtedy ja jeśli zajdzie taka konieczność chętnie jej pomogę zeznając przeciwko niemu! W sierpniu mam się z nią spotkać osobiście! Dziś mam znowu do niej dzwonić! Podpowiedzcie mi o co powinnam jeszcze ją zapytać, żeby uzyskać jak najwięcej cennych informacji!

niepierwszanieostatnia (Gaduła) 2012-07-26 11:49:10

hmm, myślę, ze już wszystko wiesz ;) Ważne byś już zaczęła pisać pozew do sądu, każde przewinienie udokumentowała dowodem, w trakcie pisania na pewno zacznie Ci się nasuwać, czego Ci jeszcze brakuje ;)

Co do kobiet wypowiadających się na tym forum odnośnie kobiet, które zostały oszukane przez faceta na kasę mimo, że w życiu na oczy go nie widziały. Kobiety! My jesteśmy niestety empatyczne, współczujące, w życiu często keirujemy się emocjami niż logiką. Tak skonstruowane są kobiety, ze raczej nie pzrejdą obojętnie koło tego kto ma kłopoty, zwłaszcza jeśli ten człwoeik niby darzy nas uczuciem miłości itp.

I jeszcze jedno. Kto nigdy w życiu nie został w tak perfidny sposób oszukany ten po prostu nie jest wyczulony na coś takiego. Kto jeszcze keidyś słyszał o takich oszustwach i ma tego świadomośc, ze tacy oszusci są na tym świecie to wiadomo - jest ostrożniejszy, a wtedy łatwiej jest o niezrozumienie innej kobiety (DOBREJ kobiety, bo zauważmy, że chciała pomóc człwoeikowi w potzrebie, a to jakie on miał rzeczywiste intencje to już druga sprawa i jeszcze wiedział w jaki sposób najlepiej podejść do takiej kobiety, żeby zechciała mu "pomóc" - manipulacja i jeszcze raz manipulacja. nie zdajemy sobie z tego sprawy jak na co dzien wszyscy są w kółko manipulowani).

Wiec do CHOLERY JASNEJ przestańcie obwiniać za te oszustwa ofiary!!! Bo to tylko dodatkowo poniża te kobiety, gubią swoją wartość i pewność siebie. Błędy są po to by się na nich uczyć. Stało się i tyle. Jeżeli uważasz, że ktoś był naiwny, głupi to zachowaj to dla siebie, a nie atakujesz tym osoby, które już wystarczająco czują się źle, a ty dodatkowo chcesz je zdołować. WSTYD!! CHIOLERA MNIE BIERZE JAK CZYTAM TAKIE POSTY O "WIELE MĄDZREJSZYCH KOBIET", KTÓRE DZIWIĄ SIĘ JAK MOŻNA BYĆ NAIWNYM BY DAĆ SIĘ OSZUKAĆ. SWOJĄ DROGĄ ILE RAZY TY DALAŚ SIĘ KOMUŚ OMOTAĆ I OSZUKAĆ??!! O TYM< ŻE DALAŚ SOBIE WCISNĄĆ JAKIES GO**O W SKLEPIE PRZEZ SPRZEDAWCE TO NIE WSPOMNISZ, A TO JEST TO SAMO TYLKO SYTUACJA INNA.

"Źli mężczyźni są duchową łaską zesłaną w przebraniu, by poprzez cierpienie nauczyć nas, jak pokochać siebie" HAHA.

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-07-26 12:08:13

@niepierwszanieostatnia uzmysłowiłam sobie, dlaczego ciężko jest naciąć mnie na kasę. Pracę w swoim zawodzie rozpoczynałam na początku lat 90-tych, gdzie roiło się od pewnych, super interesów.
ZBYSIOR, a ja go poznałam jako DROGOCENNEGO, ciągle mówił, żebym sprzedała swój dom na wsi i wynajęła swoje mieszkanie w mieście. Powiedziałam mu kiedyś, żebyśmy nie rozpoczynali wspólnego życia od wyprzedawania majątku jednej czy drugiej strony. Kiedyś mi powiedział - no tak, ale ty jesteś księgowa.
Mogę czegoś nie zabrać, coś kupić do domu, ale kasy NIE DAM NIKOMU! Faktem jest, że zostawiłam w jego domu wiele rzeczy, ale przygotowywałam się do wspólnego życia. Poznałam jak pisałam wcześniej jego prawie całą rodzinę..., oprócz syna 11 -letniego. Wiem, że nie widział tego - 4 dziecka - około 2 lata. Nie ma zatem czego żałować, bo to człowiek bez uczuć i szacunku dla innych. Dzisiaj cieszę się, że jego dom nie był moim domem, bo tam są i będą TYLKo ściany.

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 12:36:36

@niepierwszanieostatnia Masz rację, obwinianie kogoś , że jest naiwny jest nie fair. Każda z nas, na swoj sposób i tak zdaje sobie sprawę , z tego że dała się wykorzystać. Mnie by do głowy zwyczajnie nie przyszło, że ktoś mnie może skrzywdzić, oszukać, okraść, bo ja sama jestem w stosunku do ludzi życzliwa, zawsze chętna do pomocy. Nie żeruje na ludzkich uczuciach, nie manipuluje nimi. Za okazane sece zapłacilam wysoką cenę. O tyle czuję się jeszcze pewnie, że mam dowody przeciwko temu gnojkowi. Maiał pecha. Myślal, że trafił na zupełnie głupią gęś...Owszem dałam się zrobć na szaro, ale bać się, to go się nie boję i straszenie mnie ..,,jak przyjadę do Polski, to odezwę się i pogadam sobie z Tobą, nie rób syfu''....nie robią na mnie wrażenia....Dla mnie człowiek ten, to już recydywista, policja ma go notowanego w papierach, więc ....nie powinno być problemu...Muszę tylko odczekać 14 dni od wysłania wezwania do spłaty i na początku sierpnia idę na komisariat!!!!! A intrnet....teraz już wiem....TO NIE MIEJSCE NA SZUKANIE MIŁOŚCI......Szkoda, że otworzylam oczy dopiero teraz, ale.....nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, więc wierzę, że dojdę sprawiedliwości!

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 14:59:09

@niepierwszanieostatnia Podpisuję się pod tym co napisalaś.....Dokładnie właśnie tak jest...Manipulanci potrafią żerować na naszych uczuciach....I ja właśnie też w ten sposob zostałam ,,wkręcona''...., bo on był przecież taki ,,dobry'', pomagał swojej żonie w jej problemach, spłacił jej ogromne długi, obiecał jej mamie, że jej samej nie zostawi, tyle że córka na którą od kilku lat nie placił była, a raczej jest beee, pierwsza żona też....[ ale drugą przecież też oszukiwał!]....Dziś wiem, że to chamskie i śmieszne, a już na pewno godne pożałowania.....Obiecałam sobie, że nie ustanę, póki nie rozliczę się z nim...

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 23:33:21

Ponieważ tak jak pisałam, również zostałam oszukana, więc mogę sie śmiało wypowiedzieć na ten temat. Uwierzcie mi kto tego nie przeszedł nie zrozumie kobiety która poświęciła wszystko dla ,,miłości" i została z niczym, to bardzo boli gdzieś głęboko w sercu zostanie żal, złość i pytanie,,dlaczego on mi to zrobił? przecież tyle mu pomogłam" odpowiedź jest jedna-jest oszustem który z tego żyje.
Nie sztuka obwiniać i dawać dobre rady, ale sztuka jest pomóc i wesprzeć. Do tego służy to forum.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-26 23:50:07

@kasiula Mądra z Ciebie babka....My, mamy się tu wspierać, dodawać sobie otuchy i wiary w walce z tymi draniami...., a nie wytykać sobie jakie błędy popelnilyśmy i jakie jesteśmy naiwne...Owszem , popełniłyśmy...Ktoś wykorzystał nasze uczucia i tyle. A teraz musimy to posklejać i dać nauczkę im....Nie mogą być bezkarni. Ja w każdym bądź razie nie zamierzam odpuścić....Odnalazlam pierwszą żonę Andrzeja i jego corkę, 2 razy rozmawiałam już z nią telefonicznie i zamierzam w niej mieć powierniczkę ! We dwie dobierzemy mu się do d... , a wtedy pożaluje! Ustaliłam nr, tel jego rodziców. Wcześmiej wyslałam do nich list, teraz smsa z prośbą o wpłynięcie na syna i zobligowanie go do zwrotu pieniędzy...Na razie cisza, ale państwo pewnie zdziwią się skąd namierzyłam ich nr,....Ich syn mial pecha....Może i dałam się nabrać, ale on jeszcze do końca mnie nie zna...Dla dobrych jestem anioł, dla sk....niezła zaraza!

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-27 11:18:27

Dziękuję za miłe słowa. Teraz jestem mądra, silniejsza i bezwzględna dla oszustów. Bedąc z tym draniem straciłam rozum a co za tym poszło?- pieniądze. Dzisiaj zostałam z ogromnymi długami i bardzo poważnymi kłopotami, ale tak jak Ty postanowiłam walczyć. Znalazło się 5 osób oszukanych przez tego śmiecia (który obecnie przebywa w zakładzie karnym, za wcześniejsze oszustwa) Nie można puścić takiej okazji żeby wyszedł po odbyciu 1/4 kary z zk w którym przebywa jak na wczasach, dlatego zrobimy wszystko by obecna kara była adekwatna do jego poczynań

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-27 11:53:21

@kasiula Cześć.....Wyobraź sobie, że dowiedzialam się o swoim amancie [od jego pierwszej żony] takich rewelacji, że wlos na głowie mi się zjeżył. Andrzej jako młody 19 letni chłopak siedział za próbę gwałtu na dróżniczce [ wyszedł z więzienia po wplaceniu kaucji]...Ukradl rodzicom złote obrączki , a Ci wywalili go z domu, co mnie nie dziw. Potem będąc już żonaty napadl z kolegami na sklep [ też wyszedł za kaucją], no i siedział w więzieniu w Austrii [bodajże pół roku] , bo zlapali go z kolegą jak przewozili Ukrainki do pracy w domu publicznym w Niemczech...Jest u siebie w Brzeźnicy winien kasę facetowi za jakieś narkotyki, ktore od niego kupił...Pił alkohol, brał narkotyki....To cały dorobek tego 36 letniego faceta! Zdobyłam tel. do jego rodziców, dziś zadzwoniłam tam z prośbą o wpłynięcie na syna....Mamusia jako tako mnie słuchała co mam jej do powiedzenia w tej sprawie, ale tatuś na mnie nakrzyczał, że to moja sprawa , a ja do nich nie wiadomo co wypisuję i wydzwaniam, a potem rzucil bezczelnie słuchawką...Ale mnie to zwisa, ja i tak swojego dojdę ...i wsadzę go do kryminału....Jego pierwsza żona, polubila mnie, a ja ją.....będzie świadczyła przeciwko niemu.....Kasiula...NIE DAMY SIĘ......To jest teraz mój życiowy cel, a ja zawsze osiągam to co chcę i co zaplanuję...Pozdrawiam Cię....

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-27 18:50:35

Strasznie się cieszę. Tak trzymaj!!!!

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 00:06:30

@kasiula Wyobraź sobie, że ta menda napisała dziś do mnie na facebooku, a potem pisał na skype, żebym ,,odkręciła'' to wszystko co natrzeszczałam do jego rodziców, no i nie pisała już więcej smsów do jego żony [...tej drugiej...]...Odpisałam mu, że nic odkręcała nie będę i wszystko o nim wiem...! dałam mu czas na spłatę przzynajmniej 2 rat kredytu do 5 sierpnia, a potem idę na policję.... Napisałam mu, że teraz już nie ma miękkiej gry i karty rozdaję ja......Wiesz on naprawę strefił i wie, że to nie przelewki....Jestem dumna z siebe, że zadzwoniłam do jego rodzicow....Mało z tego, wstawiłam sobie na facebooku jego zdjęcie z podtekstem, który powinien zrozumieć....Nie boję się,,,Nie podskoczy mi, że go tam umieściłam, bo wie że jestem anioł dla dobrych i zołza dla sk.....ów......Chciał ze mną gadać na skype, ale jak pisze to mam kolejne dowody, a słowo mówione idzie w eter...pa

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 08:43:19

@kasiula Wyobraź sobie, że widocznie zobaczył, że wstawiłam jego fotkę, to usunął facebooka!!!!!..Strach koło d....!I tak ma być, to on ma się mnie bać, a nie ja jego...!

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 09:52:29

@kasiula napisał za to na skype....wypiera się wszystkiego i próbuje mnie z lekka postraszyć.......niech pisze...to moje dowody! wolę słowo pisane, niż mówione, ktore idzie w eter!!!!!

07ruda (Nowa) 2012-07-28 14:48:37

A ja chciałam ostrzec przed Pawłem K. z Krakowa zalogowany na kilku portalach jako Pawlo361,Paweł38 i na erodate kurczak36. Pan opisuje się różnie czasem jako samotny bezdzietny,innym razem jest w trakcie rozwodu i małe chorujące dziecko a tak naprawdę to jest żonaty i ma córkę która nie choruje i nie jest w trakcie rozwodu. Pożyczyłam mu kwotę 300zł.( na szczęście tylko tyle) gdy poprosiłam o zwrot straszy że zgłosi na policję że próbuję wyłudzić od niego pieniądze. Świetny kłamca nie zdradza go mowa ciała. A najśmieszniejsze jest to że poznałam go przez koleżankę a nie jakiś portal randkowy. Ona też znała wersję że jest w trakcie rozwodu i walczy o dziecko i dopiero po 6 miesiącach spotkań zaczęłam podejrzewać że może wcale się nie rozwodzi. Zaczęłyśmy z koleżanką szukać i znalazł się na 4 portalach ile jeszcze ma kąt pozakładanych nie wiem bo przestałam szukać. Zakończyłam tą znajomość szkoda mi tylko straconych złudzeń,wiary w mężczyzn no i kasa też raczej nie do odzyskania.

odpowiedz

rolnetka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 21:58:21

@07ruda na Twoim miejscu odezwałabym się do tej jego zony, skoro jaśnie pan tak chciał rozwodu niech go ma.

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 22:32:17

@07ruda
Ja też bym mu dała nauczkę, za stracony czas i za pieniądze które sobie przywłaszczył. Trzeba żonie otworzyc oczy, bo być może nie jesteś pierwszą którą oszukał a poprzednie tak jak Ty odpuściły sobie wszystko, natomiast żona może o niczym nie wiedzieć, za to on bedzie bezkarnie działał dalej.

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 22:41:02

Na ogół tak się dzieje, że jak ktoś sie boi o siebie to zaczyna sie stawiać. Nagrywaj, kopiuj wszystko co jest z nim związane, wszystkie rozmowy i groźby. To jest dla Ciebie dowód

odpowiedz

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 22:42:27

Właśnie zauważyłam że ten post miał być do 54321

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-28 23:15:07

@kasiula Uważam, że warto mieć jak najwięcej dowodów, dlatego też wczoraj np nie zgodzilam się na rozmowę z Andrzejem, ale pisaliśmy na skype....Slowo pisane zostaje, mówione ulatuje w eter...Nie uważam jednak, że człowiek który obawia się, czy boi się o siebie zaczyna się stawiać...To kwestia charakteru, osobowości człowieka, a ja raczej do uległych kobiet nie należę.....Dałam się omamić dupkowi, trudno, ale to nie znaczy, źe boję się go....Nawet jego przeszłość kryminalna nie robi na mnie specjalnego wrażenia....To on się ma mnie bać za to co zrobił, a nie ja jego!

celia1967 (VIP) 2012-07-29 18:04:57

Tak czytam te nasz posty i czasami ogarnia mnie śmiech na wspomnienie mojej historyjki. Już pisałam, że poznałam na Sympatii pana o wielu nickach : drogocenny, zbysior, sylwek2010,miracleworker, readyforlove i jeszcze parę innych. Byłam z nim pół roku, pan ma konto na facebooku, ileż on ma tam internetowych znajomych, których nawet nie widział na oczy. Narzeczona goni narzeczoną - z jednej rzeczy się cieszę, że mnie na tym koncie nie było. Nie wiemy nigdy kto siedzi po drugiej stronie, czy warto wprowadzać do swojego nawet wirtualnego życia ludzi o których nic nie wiemy? Przecież ja o nim to co Wam kiedyś pisałam dowiedziałam się dwa miesiące po rozstaniu.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-29 18:31:11

@celia1967 Widzisz Celio w tym tkwi problem, że dopiero otworzyłyśmy oczy jak ktoś nas wykorzystał i dowiedzialyśmy się o nich wielu rzeczu po fakcie.....Dużo za późno...No ale...stało się jak się stało....ityle! Teraz trzeba to w jakiś sposób ogarnąć, ja powrzucałam jego fotki na faceeboku [...nie, nie napisałam jak się nazywa , ale komentarz pod zdjęciem był bezpośrednio do niego]....No to on usunął swojego !bo bał się, żeby ktoś z jego znajomych nie zobaczył zdjęć...Wrzuciłam informację o oszuście do internetu na dodajoszusta.pl!, zadzwoniłam do jego rodziców, o wszystkim też dowiedział się jego brat [niech wiedzą, że mają bandziora w rodzinie...bo i tak wiedzą], zaprzyjaźniloam się z jego pierwzą żoną. no i mam dowody przeciwko niemu, chociaż teraz to on obwinia mnie, że jak był u mnie to upiłam go i po pianemu podsunęłam umowę do podpisania! Za kilka dni idę na policję i zgłaszam temat na prokuraturę ! I może mnie pocałować w d....jak mu na to pozwolę!

celia1967 (VIP) 2012-07-29 18:37:34

widzisz ja mam do siebie pretensje bo moja intuicja cały czas mówiła wiej, a ja jej nie posłuchałam. Akurat nie ucierpiałam finansowo, ale emocjonalnie koszmar. W jednym śmieciu tyle zła - SZOK!

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-29 20:41:54

@celia1967 Ale uwierz mi, że i moja intuicja podpowiadala mi , że to nie jest dobry człowiek....Wylałam przez niego nie jedną łzę ....[moja przyjaciółka świadkiem, że mnie coś opętało]....Mówiłam jedno, pragnęłam drugiego! Moja podświadomość wygrywała z rozumem! Dziś wiem, że nie mogę się poddać w walce z tym bandziorem!

Wera (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-29 21:15:29

Kiedy byłam jakiś czas temu o adwokata,to po wysłuchaniu mnie itd. zapytał mnie czemu kobiety kochają takich drani? powiedziałam mu że ja też nie wiem,bo ja nawet nie rozumiałam siebie,jak można kochać kogoś kto tak kłamie,wykorzystuje i oszukuje.Kogoś kto nie liczy się z nikim poza sobą.Bo pomimo tylu kłamstw wybaczałam i wybaczałam i kochałam jak głupia i ślepa.
On "lansik",wszystko co najlepsze,firmowe...Jak mawiał "na biednego nie trafiło"a żył na mój koszt i tych swoich przyjaciółek które nawet raty za samochód płaciły i rachunki tel. dobre co.A ja często zastanawiałam się skąd on ma pieniądze na nowe ciuchy itd, oczywiście dla siebie,jak dla mnie nie ma żeby dać na życie, pampersy czy cokolwiek dla małego.To była moja dziełka,żeby w domu było.Wymówką było że to rodzice dali żeby nie chodził jak łaps....
taki drań,bez grosza,z długami totalnymi a ja kochałam i połykałam każde kłamstwo które mi wmówił.Teraz myślę jak mogłam być taka naiwna,a jednak mogłam.I drania kochałam i nawet myślałam o ślubie z nim który tak przesuwał w czasie,teraz widzę ze tu mam chociaż szczęście że tego ślubu nie było bo bym teraz te jego długi musiała spłacać.
Niestety kobiety kochają drani.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-29 22:51:44

b]@Wera[/b] Swiete słowa...kobiety kochają drani....Ja sama to wiem po sobie....Nie wiem dlaczego tak jest, ale niestety! A ten dupek to już mnie kompletnie opętał! To była jakaś chora miłość....Dobrze ,że wyleczylam się już z niej...Teraz jeszcze została mi tylko wojna, którą zamierzam wygrać...!

celia1967 (VIP) 2012-07-29 22:54:39

U mnie to trwało TYLKO 6 miesięcy. Nie dał rady wuciągnąć ode mnie kasy, a nie powiem próbował.
Na wynalazek ociepleniowy, na zakup ziemi na wsi obok jego domu, chciał, zebym sprzedała swoj dom nad miastem bo niewiele jest wart, a moze samochod kipic nowy - kombi, bo Megane II bylo za małe,ale MOJE.
Mieszkanie mogę wynając i miec z tego kase etc.etc. nawet do mamusi mnie zawoził, nie wiem dzisiaj po co? Wiedziałam, gdzieś w środku, że nic z tego nie będzie. Facet nie widział dzieci z 1 związku 15 lat, nie płacił alimentów, z dzieckiem a 10 letniego konkubinatu również się nie widuje, pewnie ze dwa lata. Ja tylko niepotrzebnie spotkałam w swoim życiu takie moralne szambo. Dzisiaj pozwala sobie ten śmieć napisać do mnie emaila, że szpieguję go w necie - kawał debila i tyle. może lata picia i palenia marihuany zrobiły jednak swoje. jedno jest smutne, że po rozstaniu dowiadujemy się z jakim szambem miałyśmy do czynienia.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-29 23:51:19

@celia1967 No widzisz, takie dziadostwo potrafi nami manipulować! Andrzej, też nie płaci na swoją córkę już 7 lat! Dlatego wziął mnie bydlak na litość, że to niby na spłatę zadłużenia , bo inaczej pójdzie siedzieć! Klamca, bo jego córka nic nie dostala. Szkoda mi dziecka, że ma taką szuję za ojca. W sierpniu mam spotkać się z jej mamą i z nią....Jutro idę do radcy prawnego, a z kilka dni na policję...Najgorzej, że będę pewnie musiała ujanić wiele szczególow ze swojego życia prywatnego! Ale trudno, muszę to ,,gorzkie piwo'' jakoś wypić! Jak masz occhotę możesz na moim facebooku zobaczyć tego łobuza!

rolnetka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-30 10:19:09

nie myśl o o gorzkim piwie, ale o słodkim deserze zwanym zemstą

kasiula (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-30 10:33:22

Z WISIENKĄ NA CZUBECZKU

odpowiedz

07ruda (Nowa) 2012-07-30 11:46:02

@kasiula Czytam te wasze wpisy i wam zazdroszczę ja nie mam żadnej intuicji przez pięć miesięcy wydawało mi się że to idealny facet dla mnie a on po prostu mówił to co chciałam usłyszeć. Już rozmawiałam z jego żoną, całkiem miła dziewczyna,uwierzyła mi ale widać że bardzo go kocha więc raczej uda mu się ją udobruchać i w jego życiu nic się nie zmieni.

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-07-30 21:14:33

@kasiula Masz rację mam nadzieję na ten deser, ale zanim będę się nim delektowała się tym deserem pewnie sporo czasu uplynie...

Boszka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-02 18:49:21

Trzymam za Ciebie kciuki żebyś WYGRAŁA ... nie będzie łatwa ale warto walczyć !!! Pisz jak bedziesz miała jakies wieści ...Pozdrawiam miło

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-03 00:00:18

Boszka.... Mam za sobą już rozmowę z radcą prawnym, dziś bylam na policji. Muszę poczekać do końca miesiąca , bo taki dałam Andrzejowi termin spłaty całości zadłużenia w piśmie, które wysłalam do niego na belgijski adres [...myślę że fagas nie odbierze!], a potem muszę założyć sprawę cywilną . Policja prawdopodobnie przyjmie zgłoszenie o wyłudzenie , Myślę, że będę musiala wziąć prawnika....Nie będzie łatwo, ale nie odpuszcze temu bydlakowi!!!!!!!!

odpowiedz

Boszka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-03 07:58:06

Walczysz jak lwica !!! to potrwa na pewno i radzę Ci poszukaj dobrego prawnika warto ... wyłudzenie jest przestępstwem Policja jest skuteczna ale to zalezy od kilku czynników itp ja tez dałam dowody nie do obalenia i mimo wszystko prokurator umorzył , samo zycie ... w Twoim wypadku to jest duza kwota ... Trzymaj sie cieplutko do usłyszenia

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-03 15:20:31

Boszka...Gdyby to bylo powiedzmy 500 zl pewnie bym odpuściła...15 tys nie ma opcji!!!!!!!!!!! Ja je praktycznie odebrałam sobie i swoim synom! Nie ustanę póki co moje nie wróci do mnie! Jego druga żona chroni bandytę i sprzyja mu...Może to tylko strach? Ale cieszę się, że mam bratnią duszę w jego pierwszej żonie...Na początku września założę sprawę cywilną....Powiedz mi, czy najpierw powinnam iść do adwokata, czy dopiero płoźniej?Pozdrawiam Cię

Boszka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-04 17:54:21

Witaj miło ...powiem Ci tak ja bym poszła na Twoim miejscu najpierw do adwokata ... Masz wtedy fachowa obsługę jak dasz Mu pełnomocnictwo to bedzie z Toba na rozprawie sadowej i napisze pozew wiesz te nasze kruczki prawne itp .. sama możesz sobie nie poradzic z pismem do sadu ... kazdy adwokat ma już doswiadczenie nie jedna sprawę i wie jakie dowody są potrzebne ... zdaje sobie sprawę , że usługa adwokata nie jest tania ale wiesz warto iść i ustal na 1 rozmowie ile Cie to będzie kosztowało ... Pozdrawiam miło i życze Ci wytrwałości i usmiechu na twarzy pamiętaj życie nie jest bajką ale warto wierzyc w sprawiedliwość ... pa do usłyszenia

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-04 18:48:26

Cześć Boszka. Masz rację, ja też tak myślę, że najpierw pójdę do adwokata. teraz nie długo wyjeżdżam na urlop . Tym bardziej cieszę się, bo mam się spotkać z pierwszą żoną Andrzeja i jego corką, druga niestety chroni bandytę. Albo jest tak głupia, albo się go boi! Ale to już nie moja sprawa! Po powrocie zadzwonię do radcy prawnego u którego nie dawno byłam i poproszę, żeby mi kogoś polecił! I tak nie mogę ruszyć sprawy wcześniej niż z początkiem września...!Boszka, a ty nie wiesz jak dotrzeć do Administratorów Badoo? W zasadzie trzeba by mu było by mu przylokować profil, zeby nie oszukał następnej kobiety! Pozdrawiam Cię serdecznie

Boszka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-04 19:41:52

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6417645
podaje Ci link forum oszusci na boodo możesz wpisac Go tylko nie podawaj nazwiska !!

http://badoo.com/pl/feedback/

tu masz kontakt do Firmy ale nie zablokują na pewno , będą chcieli wyrok uzasadniajacy Jego wine i oszustwo ale napisz spróbuj co Ci szkodzi z tego co pamietam na wniosek Policji o Prokuratora moga blokować konta . Miłego wypoczynku

Boszka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-04 19:47:07

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=6417645

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-07 09:56:36

@54321 Wiecie co dziewczyny!!!!!!! Nasza policja jest bezbłędna! Andrzej zaczyna mnie szantażować; napisał mi, że puści w necie film z naszym udziałem, który na dobrą sprawę nawet nie wiem , kiedy sk. ....n nagrał, że za dwa tyg, przyjedzie do Polski i ze mną pogada...[na pewno nie będzie to rozmowa przy kawie!], że porozwiesza jakieś tam fotki [...to jest raczej wymysł jego chorej wyobraźni, bo takich fotek nie ma, chyba że przekopiuje coś z filmu, jeśli wogóle taki film istnieje!]...Powiedzieli, że to jest temat na sprawę cywilną, gdzie z paragrafu 190 [...chyba, jeśli dokładnie pamiętam!], za szantaż można dostać karę pozbawienia do lat 2! Powiedziałam, że czuję się w tej sytuacji zagrożona, a oni mi na to...wrazie czego to niech pani do nas dzwoni! Śmiechu warte! w razie czego, to ja mogę nawet nie zdążyć wyjąc komółrki!!!!!!!!!!! Na początku września jestem umówiona z panią mecenas i zakładam sprawę o nie wywiązanie z umowy i szantaż!

niepierwszanieostatnia (Gaduła) 2012-08-07 20:38:19

bo faceci to wzrokowcy i podglądacze. wszędzie by zajrzeli, a pod spodnice niemal każdej kobiety to juz na pewno. A gadają, że kobiety ciekawskie z natury... hahha

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-07 22:09:22

@niepierwszanieostatnia Takich dupków na BADOO co świecą przyrodzeniem, bo w głowie siano, to jest wielu. Tyle, że ja szybko tracę zainteresowanie takim trutniem i nawet po pewnym czasie już imienia nie pamiętam!

celia1967 (VIP) 2012-08-08 00:30:34

a to byście się moje kochane zdziwiły, bo facet o którym pisałam a byłam z nim 6 m-cy nie pisał o seksie w ogóle - jakby to było coś brudnego. Szkoda tylko, że każdej kobiecie przyprawia rogi, taki on wierzący w Boga - w domu miał 1 książkę - biblię.

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-08 00:38:07

@celia1967 To jak on każdej kobiecie przyprawia rogi, nie pisząc nawet o seksie???

rolnetka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-08 13:44:18

nie traci czasu na pisanie:D od razu bierze się do rzeczy:D

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-08 15:44:12

@celia1967 No dziewczyny...Napisałam zawiadomienie na ,,swojego'' Andrzejka do prokuratury, zobaczymy jaki będzie efekt!!!!!!!!!!!!!

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-11 06:42:07

Hej dziewczyny! Żoneczka tego trutnia jeszcze bezczelnie straszy mnie, że Andrzej tak tych oszczerstw pod jego adresem na pewno nie zostawi! Tupet ma baba jakich mało, ale ja nie lękliwa...!

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-11 18:18:15

Asia [mojego Andrzejka], napisała mi smsa, że widziała film jak jej mąż...sorry...pieprzy mnie!!!!!!!!!!!!Pewnie ją to podnieca...IDIOTKA! \Wyslałam ją do psychiatry!

niuchacz (Małomówna) 2012-08-11 21:02:11

Witam drogie Panie
Proszę was o pomoc i kontakt szukam goscia który grasuje na badoo i facebooku, a może też i na innych portalach, zwykły oszust i naciągacz, zalatwił moją znajomą na cacy obiecywał złote góry miłość do grobu, uwiódł ją i jej 7 letniego synka, po miesiącu znajomości namówił ją na kupno mieszkania, a ona mało myśląc zrobiła mu przelew na konto 74 tys.zł po czym koleś zniknął bez śladu. a teraz konkrety: Mówił że jest z póław, a mieszka i pracuje w częstochowie w jakiejś firmie ankieterskiej, jeździł oplem kombi (konkretna marka nie znana bo znajoma nie ma głowy do aut, przypuszczalnie astra lub vectra), podawał się że ma 33 lata, ale może mieć od 28-39 tak na oko, ciemne krótkie włosy, brudka, budowa ciała średnia, podawał sie za Grzegorza M. Więcej informacji i zdjęcia gościa pisać na meila: andiza85@wp.pl, lub gg: 43022808. pomóżcie plisss!!!!

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-08-12 19:52:32

Rozmowy o seksie u wielu kobiet powodują podjęcie decyzji o zaprzestaniu pisania. brak rozmów o seksie jest doskonałym podejsciem do tematu i złowieniem kolejnej damy. Brak seksu w wielu rozmowach dla wielu kobiet jest jednoznaczne z tym, że panu nie zależy tylko na tym, żeby spuścić z kręgosłupa. A, że jest to blef dowiaduje się taka dama potem, jak już jest nakręcona następna :). Tak moja droga zachodzi zmiana pań.

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-08-12 19:56:44

@celia1967 a tu jest obsługa wielu z nas, ja na takiego palanta trafiłam :

http://mojedwieglowy.blogspot.com/p/5-moje-dwie-gowy.html

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-12 21:14:06

Wiecie co dziewczyny, dziś ten h... Andrzej napisał mi ma skype, że już nie długo będę go nękała. Zapytałam więc, czy mnie zabije? Odpowiedzi nie uzyskałam! Spada! Straszyć to nie mnie!!!!!!!!!!!!!!!!! Wracam z urlopu i zaraz dzwonię do adwokata. Ciekaw jestem też jak prokuratura ustosunkuje się do mojego doniesienia!

celia1967 (VIP) 2012-08-12 21:11:46

Grażko, ja sie tym nie zaczytuję, ale nigdy wcześniej nie rozbieralam tego na drobne kawalki, a tu sie okazuje, ze mialam do czynienia z jednostka chorobowa a nie czlowiekiem :)

odpowiedz

celia1967 (VIP) 2012-08-13 06:37:56

Grażyna - nie rozumiesz mnie z tej kwestii zupełnie. Ja nie mam żalu , że to się skończyło, ja jestem wkurwiona na siebie, że w ogóle z to weszłam. W tym jest problem. Mam poczucie winy wobec SIEBIE!

odpowiedz

Asiek (Gaduła) 2012-08-13 09:08:23

@celia1967 Każdy popełnia błędy, jesteś dla siebie zbyt surowa. Nie obwiniaj siebie, bo to DUPEK zawinił, a nie Ty. Naprawdę jest tak wiele wart, żeby się nim zajmować? Piszę to również jakby do samej siebie, też sobie nie mogę wybaczyć, że dawałam się oszukiwać. Ale Celia, po co mamy się zadręczać, szkoda życia, szkoda energii. Nie warto się zajmować tym co było, bo to już...było. Przepraszam, że Ci doradzam, ale jakoś tak przykro mi się zrobiło, bo mam to samo, na szczęście coraz rzadziej. Ja mam żal do siebie, bo straciłam na umartwianie się 15 lat(!) i to tych najlepszych, zamiast bawić się, szaleć, korzystać z życia. Nikt mi tego nie odda, ale czy warto z tego powodu drzeć szaty i posypywać rany solą? Oni nie są tego warci- nikt nie jest. Stało się, byłam głupia, wybaczałam, cierpiałam, ale życie biegnie naprzód, więc nie ma co się oglądać za siebie. Pozdrawiam cieplutko.

"Stwórz kawałek świata tylko dla Siebie" Celia

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-18 07:49:36

Hej dziewczyny....Spotkałam się z Monikką i Klaudią...Jakie to życie dziwne...była żona i przyjaciółlaka jednego faceta same stają się PRZYJACÓŁKAMI! Złożyłyśmy pozew o podwyżsenie alimentów ...Ja też już nie długo wracam z urlopu i zaczynam działać...! Jak nie ma kasy, żeby nam oddać, niech zgnije w w więzieniu!. Zresztą sam mówił, że tam można odpocząć! A więc zafundujemy mu darmowe wczasy!!!!!!!!!!BYDLE i tyle!

stokrotka (VIP) 2012-08-18 08:33:17

Zastanawiam sie, czy tacy faceci (typowe smieci) nie zastanawiaja sie nad tym, ze ktos wreszcie im pokaże kim sa??? Nie myslą o konsekwencjach swojego działania?? Czy nigdy nie pomysleli, ze robia komuś krzywde?? Co oni sobie wyobrażają oszukując kolejną kobiete??? Dla mnie to nie do pojęcia!!!! Jak słowo daje!!!

...wszystko o czym marzę jest tuż tuż obok mnie...i gdy wyciągne po to ręce to dostanę dużo wiecej, wiecej niż mogłabym chcieć..<3

odpowiedz

Asiek (Gaduła) 2012-08-18 09:27:25

@stokrotka "Póty dzban wodę nosi, póki mu się ucho nie urwie" jak złapią to trudno, widocznie tak myślą te prostaki, oni ryzykują bo uważają że warto.

"Stwórz kawałek świata tylko dla Siebie" Celia

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-18 14:53:12

@stokrotka Tacy ludzie nic sobie nie wyobrażają, a już na pewno nie to, że robią komuś krzywdę....Tacy po prostu są! Pozbawieni uczuć , typowi bandyci! Tyle, że jedna osoba, której zrobią krzywdę boi się ich, a inna nie!!!!!!!!! Mój Andrzejek miał pecha! Nie zastraszy mnie ! To on mnie oszukał i on ma się mnie bać!!!!!!!!

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-22 23:40:48

http://badoo.com/search/#/0285149522/photos/?&_suid=134567153189605197392255433231http://badoo.com/search/#/0285149522/photos/?&_suid=134567153189605197392255433231

odpowiedz

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-08-23 00:18:04

http://badoo.com/search/#/0285149522/photos/?&_suid=134567153189605197392255433231

Dziewczyny obejrzyjcie sobie Andrzejka Kusibaba l. 35 największego złodzieja i naciągacza jakiego widziała,! Chrońcie się przed nim!!!!!!!!!!!!

rolnetka (Aktywna Użytkowniczka) 2012-09-01 07:49:08

@54321
Kusibab... nazwisko wyjątkowo adekwatne do zainteresowań szanownego pana:D

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-09-04 13:39:51

Dziewczyny pomóżcie....Może, któraś wie jak dotrzeć do administratorów skype, bo muszę mieć od nich potwierdzenie, że danego dnia, taka rozmowa między mną, a tym sk...em została przeprowadzona...[ wydruki ze skypa nie są do końca wiarygodne, ponoć można je spreparować]....Dziś byłam u adwokata i kazal mi tam dotrzeć.......!!!!!!!!!!

OlaHiszpania (Aktywna Użytkowniczka) 2012-09-04 14:10:32

@54321 Sprobuj skontaktowac sie poprzez maila z supportem skype-wjedz w pomoc na skype i tam powinno Cie przekierowac do supportu

Nie czlowiek, ale pies jest najlepszym przyjacielem....

54321 (Aktywna Użytkowniczka) 2012-10-09 21:32:04

Cześć Dziewczyny....Dawno nie odzywałam się do Was.....No więc po wizycie u adwokata prłóbowałam dotrzeć do administratorów skypa, tak jak mi polecano. ale bezskutecznie......Za to prokuratura szybko zajęła się tematem i wydała policji nakaz przesluchania mnie....Przedstawiłam wszystkie zebrane dowody i niedawno dostałam powiadomienie, że prowadzone jest postępowanie przeciwko Andrzejowi z paragrafu...kk, czyli oszustwo i wyludzenie, za co grozi u kara od 6 miesięcy do 8 lat! no i zwrot calej kasy! Jeśli dopadną go, to myślę, że za te jego wszystkie przestępstwa, nie będą w stosunku do niego pobłażliwi! To recydywista!....Teraz muszę uzbroić się w cierpliwośc i czekać na działania policji! Wierzę, że sprawiedliwość istnieje!!!!!!!!!!!!

oozb (Nowa) 2012-11-04 15:49:19

@54321

Witaj,
Ciekawa jestem jak potoczyła się dalej Twoja sprawa.
Ja na mojego oszusta złożyłam na Policji zawiadomieni o przywłaszczenie mienia (samochód) i pewnej sumy pieniędzy. Prokuratura owszem zajęła się na chwilę sprawą, ale jak tylko udało mi się odzyskać przywłaszczony samochód, kazała zamknąć sprawę. A oszust nadal bezkarnie używa życia.
Mam nadzieję, że w Twoim przypadku prokuratura stanie na wysokości zadania.

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl