Jak rozpoznać zdradę ?
...prawie wszystko co Nas dziś otacza, było kiedyś czyimś marzeniem...
Dodaj komentarz
5 komentarzy
Zdradę sie wyczuwa,tak było w moim przypadku.Pózniej ta wszystko samo wychodziło.Jedno kłamstwo po drugim i tak się okazało ze życie faceta z którym byłam jest po prostu jednym wielkim kłamstwem.
odpowiedz
@PANNA X
popíeram co napisała PANNA X też miałam taki pypadek. Nasza kobieca intuicja ma nosa na zdradę. Także na pewno uda Ci się zauważyć zdrade choćby po zachowaniu drugiej osoby i tym jak dane rzeczy robi ;)
Zanim coś zrobisz pomyśl czy warto ?! Nigdy nie oglądaj się za siebie... To co było to wspomnienie, to co będzie to marzenie, które warto spełnić...
*zrobiłam błąd tam ma być przypadek
Mój ex zachowywał się dziwnie, nie odstępował telefonu nawet idąc pod prysznic, nie odbierał wszystkich telefonów przy mnie. A jak już to robił to szedł na taras i tam wyciszonym głosem rozmawiał. Często nie pozwalał się do siebie przytulić, był taki oschły jak suchar. Nie chciał nigdzie wychodzić itp. Dużo jest takich sygnałów... Na pewno je zauważysz,bo facet staje się kimś innym niż był wcześniej...
Zanim coś zrobisz pomyśl czy warto ?! Nigdy nie oglądaj się za siebie... To co było to wspomnienie, to co będzie to marzenie, które warto spełnić...
"Mąż denat" spał z telefonem, nawet założył blokadę (niby przed kolegami), intensywnie ćwiczył brzuszki oraz jazdy rowerem ( dla kondycji) dzisiaj wiem że rowerek lądował w krzakach a on ćwiczył zupełnie coś innego z tą starą beńką.... nawet zakupił sobie bidul płyn do ust ale o nici dentystycznej już zapomniał albo ja zapomniałam bidaka nauczyć do czego to służy......... i wyjazdy służbowe , kursy ! hahahahahahaha
Ciekawe czy nadal używa " rowerka" a może stara nie pozwala mu na " treningi" a szkoda jest tyle krzaków i bab za tymi krzakami........... tylko żonka już kasy nie podsyła , ehh wredna jestem.
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz
posluchaj swojej intuicji ja jej na poczatku nie sluchalam, chcialam wierzyc, ze jest wszystko dobrze i on mowi prawde...przyszedl czas, ze zaczelam podejrzewac, ze cos sie dzieje zlego...klamstwa, wyciszanie telefonu, wychodzenie z telefonem, brak czulosci...a juz sprawdzajac jego tel i jego poczte, gg....nie musialam wiecej pytac...wszystko bylo jasne...kobieta wie gdy jest oszukiwana, oklamywana i zdradzana...trzeba sluchac swojej intuicji i wierzyc tylko jej......
Nie trać czasu z kimś, kto go nie ma dla Ciebie....
odpowiedz