Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

11:16
Cezaria
Zalogowała się

09:34
adsense
Zalogowała się

09:29
kamcik
Zalogowała się

smyk
Nowa

oszust pedros

2010-07-04 12:33:54
Szukamy kobiet, które zostały oszukane na różne kwoty pieniężne przez mężczyznę z charakterystycznym znamieniem na czole, podającego się za ,między innymi, osobę pochodzenia hiszpańskiego lub greckiego. Działał on prawdopodobnie na teranie kraju oraz w Grecji w miejscowości Leptokaria. Tam organizował indywidualne wycieczki po Grecji, przy okazji nawiązując kontakt z różnymi kobietami. Przedstawiał się jako psycholog, specjalista do spraw reklamy i marketingu i prowadzący dużą firmę usług artystycznych, mówił, że był dj, oferował kasety z własnymi nagraniami. Podawał, że jest poetą, pokazywał wydane tomiki wierszy jego autorstwa. Niektórym osobom mówił, że spędził kilka lat w USA. Zawsze przedstawiał się jako ofiara wykorzystywana przez ludzi i która w danym momencie potrzebuje pieniędzy na rozkręcenie firmy. Ubierał się zawsze w markowe ciuchy, jeździł dobrym samochodem, pokazywał dokumenty dotyczące stanu konta bankowego. Jest to mężczyzna wysoki, ciemne włosy, opalony, elokwentny, typ "południowca". Ponadto istnieje domniemanie, że wykorzystywał seksualnie małoletnie dziewczynki, które jako psycholog zapraszał na terapie do hotelowych pokoi.Często bywało to za zgodą ich matek, które były przekonane, że powierzają dziecko pod opiekę psychologa.Przypuszczamy też, że wykorzystywał seksualnie dzieci ofiar wyłudzeń. Jest bardzo inteligentny, zaciera ślady. Mamy informacje o poszkodowanych osobach w Poznaniu, Warszawie, Tarnowie, Ostrowie Wielkopolskim, Żywcu. Prosimy o kontakt osoby, które zetknęły się z tym oszustem, gdyż chcemy założyć sprawę karną, obawiamy się, że w dalszym ciągu prowadzi swój proceder. Podaję nr GG 24710961

Dodaj komentarz

1 komentarz

ika (Gaduła) 2010-07-04 13:50:33

Witam, na szczęście z tym osobnikiem nie miałam do czynienia ale będę miała oczy szeroko otwarte i jeśli ktoś wśród moich znajomych cokolwiek będzie wiedział to na pewno się odezwę.
Ja poznałam w ubiegłym roku na portalu sympatia.pl Kamila, który potem okazał się Adamem.........choć do dziś nie jestem pewna do końca jak miał na imię. Spotykaliśmy się najczęściej u mnie, robiłam kolację , kilka razy doładowywałam mu telefon. Opowiadał mi o swojej trudnej sytuacji rodzinnej, o rodzicach, którzy kochają tylko jego starszego brata, dlatego też powierzają mu cały swój majątek i pieniądze. Sam nie pracował nigdzie, miał tylko liczne pomysły biznesowe, ale wiecznie narzekał,że nie ma kasy na rozkręcenie własnego interesu. On jadał u mnie, nigdy nawet przez myśl mu nie przeszło że może trzeba by jakieś wino do kolacji kupić albo od czasu do czasu kwiatka, nigdy nie pytał o moich synów, nie interesowała go moja praca, ani to co lubię, nie chciał wyjść na spacer czy do kina........... Ja jestem wdową, pracuję w budżetówce, dzieci mają rentę rodzinną więc osobą zamożną nie jestem ale Kamil czy Adam ubzdurał sobie, że wezmę mu kredyt, rozkręcimy biznes i będziemy szczęśliwą rodziną. Ja początkowo byłam nawet za ale zaczęłam się coraz głębiej zastanawiać a on coraz mocniej naciskać, w pewnym momencie doszło do bardzo przykrej awantury, w życiu nikt mnie tak nie sponiewierał i zakończyłam to ale było mi cholernie ciężko. On nie poprzestał na tym, wydzwaniał, owszem, był grzeczny i miły, przepraszał, błagał o szansę........zgodziłam się z nim pójść na kawę, umówiliśmy się w kawiarnii. Przyszedł, zaczął nawijać po swojemu, użalać się nad sobą i kląć na cały świat. Ja w końcu miałam dość, wstałam i powiedziałam że muszę już wyjść, poprosił o rachunek za dwie kawy, miał do zapłacenia całe 12zł, wyjął 10zł i 100zł, po czym pyta mnie czy nie mam czasem 2zł bo nie chce rozmieniać stówy, roześmiałam się, wyjęłam mu 6zł za swoją kawę, podeszłam do stolika obok, przeprosiłam grzecznie siedzącą tam kobietę, wzięłam jej filiżankę z kawą i wylałam mu na kolana...............trudno mi określić jego reakcję, nie bardzo wiedział co się wokół niego dzieje, szybko wstał i wyszedł, kiedy chciałam tamtej kobiecie zwrócić za kawę powiedziała, że absolutnie nie chce i zaczęła bić mi brawo!!!
Poczułam się rewelacyjnie!!!

wszystko się może zdarzyć...

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl