Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

11:16
Cezaria
Zalogowała się

09:34
adsense
Zalogowała się

09:29
kamcik
Zalogowała się

POSZUKUJĘ OSZUKANYCH KOBIET.

2010-07-12 11:07:16
Poszukuję kobiet, które mogły zostać oszukane przez mężćzyznę mieszkającego w okolicy Wrocławia.
Jest to 29 letni mężczyzna, ok. 182 cm wzrostu, o masywnej budowie ciała, ciemnych włosach, na czubku głowy lekko łysiejący, piwnych oczach, nosi okulary, zazwyczaj nosi zarost, z boku nie posiada zęba. Głównie poznaje kobiety przez internet. Wymyśla kłamstwa typu: Podupadająca firma, śmierć matki, choroby własne-głównie nowotwór i choroby serca. Bierze na litość, znajduje sposób by oszukać i wyłudzić pieniądze lub drogocenne przedmioty. Ma dobrze gadane, wykazuje się dużą cierpliwością, jest miły, szarmancki, ale to tylko jego gra. Jest manipulantem. Kiedy "nadepnie mu się na odcisk", obmyśła plan działania i "zemsty", by zastraszać i szantażować. Nie działa sam- w zastraszaniu pomagają mu przeważnie kobiety. Wiem, że nie tylko ja zostałam oszukana. Jeżeli ktoś kojarzy tego mężczyznę-proszę o kontakt.

SPRAWA PILNA !!!

Dodaj komentarz

3 komentarze

Anka (Aktywna Użytkowniczka) 2010-07-12 11:59:34

witam!!! już parę razy dziewczyny pisały o nim na forum , musisz poczytać inne wątki i ewentualnie do tych dziewczyn, które go spotkały napisz wiadomość .

odpowiedz

fidelia5 (Nowa) 2010-11-21 15:34:58

Witaj.. Wiem dobrze o czym piszesz. Takich facetów jest teraz na pęczki.
Ja także poszukuje kobiet oszukanych przez faceta o inicjałach J.Z ze Zgierza.
Umawiał się z kobietami naciagał na nowe telefony , obiecywał złote góry a potem znikał . Jak tylko któraś chciała cos z tym zrobić to po prostu jej groził i nie tylko jak juz sie dowiedziałam.
Może któraś z tych poszkodowanych kobiet odezwie sie do mnie.
Pozdrawiam

odpowiedz

(VIP) 2010-11-21 15:40:56

@fidelia5 Podaj proszę rysopis i zwyczaje oszusta...na prywatny mail. Jestem ofiarą bandyty, który miał bardzo dużo fałszywych dokumentów. Też zastraszał i szantażował. Pozdrawiam

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl