Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:48
Cezaria

12:45
Cezaria
Zalogowała się

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

11:16
Cezaria
Zalogowała się

Kubeł zimnej wody:)

2010-08-17 12:43:26
Moja siostra(panna po 40) namiętnie szuka swojej drugiej połówki na różnych portalach randkowych(zna ich wiele uwierzcie mi), cieszy się z każdego maila jaki do niej przychodzi jakby conajmniej bukiet róż dostała:) Rozmawiałam z nią na ten temat (a jest to osoba wykształcona bardzo) i jak grochem o ścianę. Postnowiłam pokazać Jej jak zachowuję się pewnien % mężczyzn na takich portalach. Zalogowałam się na stronce na której klikała Ona i zajrzałam do faceta (odwiedziłam profil) z którym pisała. Jestem młodsza od siostry, mam inna urodę(to ważne bo niektorzy szukaja jakiś swoich ideałów i kanonów piękna) wiec zajrzałam na ten profil i co sie okazało? pan w przeciagu sekundy mi odpisał:) Ładniej niż siostrze ponieważ jestem młodsza, szczuplejsza i mam całkiem inna urodę. Pokazałam to siostrze to aż zbladła:) Podłe? nie, ja chciałam Jej coś udowodnić, a mianowicie to iż nie jest jedyna kobietą na takim portalu, że takich kobiet jest tysiace, że nie zawsze to co czyta jest prawdą. Było Jej strasznie przykro a mi głupio, ale kubeł zimnej wody się przydał. Może będzie bardziej sceptycznie podchodziła do wyznań panów z portali randkowych, będzie weryfikowała nicki, oddzielała ziarno od plew. Nie podniecała się każdym nadesłanym mailem....szczerze? nie wierzę, ale nadzieję mam:) Pozdrawiam:)

Dodaj komentarz

10 komentarzy

anne (Gaduła) 2010-08-17 14:24:12

Oj...............ciesze sie,ze nie mam siostry.Niby taka jestes fajna,zyczliwa a wyszlo szydlo z worka .Jestes mlodsza, szczuplejsza i ladniejsza.Hahahaha! Poprawilas sobie samopoczucie?Twoja siostra nie ma szczescia w milosci a poza tym ma wredna siostre.Na swiecie czesto jest tak ,ze to zolzy,gluptaki , kaleki maja fajnych facetow.Twoja siostra moze jest wrazliwsza i subtelniejsza.Moze woli marzenia od pragmatyzmu.A na pewno ma sporo doswiadczen jacy sa faceci. Ciekawe co by bylo gdyby do Twojego meza zaczela startowac mlodsza, zgrabniejsza i ladniejsza? oj.......pewnie o wielu rzeczach nie wiesz. Fortuna kolem sie toczy............A poza tym robisz bledy w pisaniu:)

odpowiedz

femmefatale (Małomówna) 2010-08-17 16:04:47

@anne
To nie olimpiada z jezyka polskiego:) Nie napisalam, ze jestem ladniejsza tylko, ze reprezentuje inny typ urody:) Czytaj ze zrozumieniem. Druga sprawa skoro nie masz siostry to skad mozesz wiedziec jak wygladaja relacje miedzy siostrami? Pamietaj ze czasem brutalna prawda jest lepsza od udawania ze nic sie nie dzieje. Chronie siostre bo jest łasa na kretynskie umizgi. Wyksztalcona, zaradna zyciowo i fakt nie ma szczescia w milosci -nie dementuje...dlatego sie boje ze moze wpasc w sidla jakiegos niebieskiego ptaka:) A pana wybila sobie z glowy:) Wiec podzialalo. Mam nadzieje ze wyciagnie wnioski...A Ty nie atakuj i nie oceniaj. Nie na tym polega ten portal:) Pozdrawiam.

femmefatale (Małomówna) 2010-08-17 16:17:30

@anne
Ach najważniejsze:) Skad pomysł, ze mam męża? Akurat nie mam męża:) A nazywając mężatki "głuptakami" obraziłaś wiele kobiet...I coś czuję, że leczymy jakieś kompleksiki co?:) I więcej nie odpowiem na Twoje zaczepki, na mnie nie bedziesz leczyła kompleksow:) Więc omijaj moj nick:) no..pozdrawiam.

yoleck (VIP) 2010-08-18 00:40:32

Może to i dobrze ze tak postąpiłaś , ale jak znam zycie dopóki sama sie nie przekona na własnej skórze nie uwierzy tak do końca .. prawda jest taka, ze jeśli ma kompleksy i jest nieśmiałą - a myślę ze jest , bo w ten sposób nawiązuje kontakty .. dalej będzie tak postępować i wierzyć ślepo w te umizgi facetów.A z drugiej strony po co się wcinasz w jej życie? skoro jesteś młodsza- wyciągnij siostrzyczkę na jakąś imprezkę żeby miała okazje poznać kogoś na live , a nie burz jej nadziei w ten sposób!!! znam kilka fajnych małżeństw które poznały sie w ten sposób..dlaczego ma wsadzać wszystkich do jednego worka przez jednego dupka?! Niech się dziewczyna cieszy z flirtu ..dopóki jest to internetowe flirtowanie to daj jej żyć .. a może akurat spotka kogoś wartościowego...Albo zabieraj siostrę na " bal" , albo daj jej żyć własnym życiem .. nie uchronisz jej w ten sposób wierz mi... pozdrawiam
p.s. nie kłóćcie się dziewczyny ,mamy tutaj prowadzić dyskusje i wymieniać sie swoimi doświadczeniami a nie walczyć z sobą

Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!

odpowiedz

ika (Gaduła) 2010-08-18 08:12:42

Witaj, powiem Ci co o tym myślę...intencje miałaś dobre, ale z pewnością dobrze wiesz że takimi intencjami jest wybrukowane miejsce zwane piekłem:-) Tak to już w życiu jest, że każda z nas przechodzi różne momenty, etapy, wzloty i upadki...Wy obydwie przypominacie mi bohaterki filmu pt"Rozważna i romantyczna", z pewnością macie zupełnie odmienne charaktery ale to naturalne. Ja osobiście jestem przeciwna takim portalom, gdzie aż roi się od dewiantów ale moja droga, no właśnie...ale...nie należy traktować jednakowo wszystkich, nie należy ingerować w czyjeś życie, nie należy udawać wyrocznii, pokazywać bliskiej osobie, zwłaszcza takimi metodami, że postępuje Twoim zdaniem głupio, a tak siostrę postrzegasz mimo Twoich wyjaśnień o jej wykształceniu (poczytałam między wierszami), ona ma prawo do swoich błędów i będzie za nie płacić, jeśli nie wyciągnie wniosków, ale ona a nie Ty:-) Myślę, że jest samotna, potrzebuje czyjejś uwagi, pomyśl raczej o relacjach między Wami a nie o pouczaniu bo to na pewno dobrego efektu nie przyniesie, a jesli już to na moment i tylko pozornie...wiem, bo mam siostrę, wiem, bo ona swojego męża poznała w internecie i jest poprostu normalnym facetem, wiem, bo sama jestem z kimś, kogo również poznałam przez internet, więc jak sama widzisz...pomyśl o tym!
Pozdrawiam serdecznie:-)

wszystko się może zdarzyć...

odpowiedz

(VIP) 2010-08-18 18:16:33

Oj tam, zbyt surowo oceniacie autorkę wątku. Uważam, że to dobry pomysł na sprawdzenie prawdziwych intencji. Po drugie to chyba nic dziwnego: wiadomo, że rzadko mężczyźni stawiają inteligencję ponad urodę. Po trzecie mnie samej zdarzało się korespondować z wieloma panami jednocześnie, przecież z żadnym nie łaczyło mnie nic poważnego i nie widzę w tym nic złego, więc może ten pan miał też takie podejście ( no chyba, że faktycznie jej obiecywał coś lub zapewniał o swych uczuciach).

odpowiedz

yoleck (VIP) 2010-08-19 00:48:40

@Dama Pik

Nie zgadzam sie ze to dobry pomysł.. to są chwyty poniżej pasa..można inaczej odwieźć siostrę od tego a tak poza tym to po co? przecież jeszcze sie nie umawiała to tylko wirtualny flirt ... zazdrość? hmmm..

(VIP) 2010-08-19 05:02:37

Nie wydaje mi się. Myślę, że siostra chciała uświadomić tej drugiej, że jest jedną z wielu, a czułe słówka w emailu, to część gry, jaką wielu użytkownik tam prowadzi.
Chodziło o pokazanie, żeby zanadto się nie angażować emocjonalnie we flircie i zachować zdrowy rozsądek-zamiast wyobrażać sobie różne rzeczy, tylko dlatego, że ten mężczyzna jest dla nas miły i zainteresowany naszą osobą. Niestety trzeba być tego świadomym bedac uzytkownikiem tych portalow. Po drugie nie wiemy jakie chwyty stosuja tez mezczyzni, moze też nas tak sprawdzają. :)

odpowiedz

yoleck (VIP) 2010-08-19 12:25:28

@Dama Pik
ewnie Jej intencje były dobre , ale ja nie posunęłabym sie do takich metod... pozdrawiam!!!

femmefatale (Małomówna) 2010-09-22 15:02:21

Witam. Serdecznie dziękuję za wszystkie odpowiedzi, te miłe i te mniej miłe. Może rzeczywiście zachowałam się jak potwór, ale myślałam, że na tym etapie już tak trzeba:( Pozdrawiam

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl