Maria i Lech Kaczyńscy - oszukana przez media
Dodaj komentarz
7 komentarzy
Ja zawsze byłam zwolenniczka PIS i bolało mnie , ze ludzie tak ich opluwali .
Trzeba tragedii , by ludzie spojrzeli inaczej , ale co sie dziwić skoro politycy myślą tylko jak zarobić i dbac o swój interes nie o Państwo jak robił to Prezydent .
Ciekawe , co Palikot Jego szyderczy śmiech ?
Wieczne odpoczywanie za zmarłych (*)(*)
odpowiedz
Ja nigdy nie byłam zwolenniczką PIS-u, jak większość osób oceniałam polityków w tym naszego Prezydenta na podstawie tego co piszą w brukowcach i pokazują w tv, a tam akurat do czasu tej strasznej tragedii nie pokazywali Ich w dobrym świetle. Teraz żałuję że bardziej się nie zainteresowałam jaką osobą był Lech Kaczyński, tylko uwierzyłam w wizerunek jaki wykreowały media.
odpowiedz
@Amy w Polsce zwyczajowo o zmarlych zle sie nie mowi; skad wiecie, ze media teraz po ich smierci celowo nie upiekszaja ich wizerunku?
no ja miałam podobnie. teraz wiem, że nie warto do końca ufac mediom, nie chodzi to o akurat sytuacje polityka ale każdej znanej osoby, to tak jak z wszystkimi plotkami - nigdy się nie sprawdzaja!
odpowiedz
napiszę może kontrowersyjnie, ale moim zdaniem to Prezydent za życia dał oszukać się bratu i tak naprawdę jego wizerunek w mediach oraz postawa nierzadko dzieląca nasz naród to wynik tylko i wyłącznie ambicji, małostkowości i cynizmu Jego brata Jarosława
odpowiedz
@szara zgadzam sie; brat uprawia manipulanctwo za plecami innych; pamietamy marionetkowego premiera Marcinkowicza, ktory pewnie sam nie mogl i nie umial podjac zadnej decyzji.
zacytuje: "za życia jeść mu nie dadzą, a po śmierci kadzą"
odpowiedz