Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

barbara
Nowa

Maria i Lech Kaczyńscy - oszukana przez media

2010-04-12 11:17:22
to co spotkało Polaków to wielka, wielka tragedia, niewyobrażalna dla świata i nas samych oczywiście.. smutne jest też to, co od dwóch dni pokazują media - roześmianą, zakochaną w sobie parę prezydencką, ciepłych, skromnych ludzi, których media zupełnie inaczej przedstawiały... Okazuje się, że byli niezwykle serdecznymi ludźmi, lubianymi, szanowanymi - zwłaszcza Pani Maria... niestety za późno by móc ich poznać na nowo.. Nie jestem osobą, która interesuje się polityką bo jej nie lubię, ale szkoda że nie mamy okazji poznać polityków, takimi jacy są naprawdę, a nie tylko przez pryzmat ich poglądów politycznych.... To byli najważniejsi ludzie w państwa - nasza para prezydencka ...

Dodaj komentarz

7 komentarzy

jaga (Aktywna Użytkowniczka) 2010-04-12 14:40:20

Ja zawsze byłam zwolenniczka PIS i bolało mnie , ze ludzie tak ich opluwali .
Trzeba tragedii , by ludzie spojrzeli inaczej , ale co sie dziwić skoro politycy myślą tylko jak zarobić i dbac o swój interes nie o Państwo jak robił to Prezydent .
Ciekawe , co Palikot Jego szyderczy śmiech ?

Wieczne odpoczywanie za zmarłych (*)(*)

odpowiedz

Amy (Aktywna Użytkowniczka) 2010-04-12 23:56:16

Ja nigdy nie byłam zwolenniczką PIS-u, jak większość osób oceniałam polityków w tym naszego Prezydenta na podstawie tego co piszą w brukowcach i pokazują w tv, a tam akurat do czasu tej strasznej tragedii nie pokazywali Ich w dobrym świetle. Teraz żałuję że bardziej się nie zainteresowałam jaką osobą był Lech Kaczyński, tylko uwierzyłam w wizerunek jaki wykreowały media.

odpowiedz

anula (Małomówna) 2010-04-16 04:03:29

@Amy w Polsce zwyczajowo o zmarlych zle sie nie mowi; skad wiecie, ze media teraz po ich smierci celowo nie upiekszaja ich wizerunku?

bluebay (Małomówna) 2010-04-13 23:07:36

no ja miałam podobnie. teraz wiem, że nie warto do końca ufac mediom, nie chodzi to o akurat sytuacje polityka ale każdej znanej osoby, to tak jak z wszystkimi plotkami - nigdy się nie sprawdzaja!

odpowiedz

szara (Małomówna) 2010-04-13 23:14:25

napiszę może kontrowersyjnie, ale moim zdaniem to Prezydent za życia dał oszukać się bratu i tak naprawdę jego wizerunek w mediach oraz postawa nierzadko dzieląca nasz naród to wynik tylko i wyłącznie ambicji, małostkowości i cynizmu Jego brata Jarosława

odpowiedz

anula (Małomówna) 2010-04-16 04:05:58

@szara zgadzam sie; brat uprawia manipulanctwo za plecami innych; pamietamy marionetkowego premiera Marcinkowicza, ktory pewnie sam nie mogl i nie umial podjac zadnej decyzji.

Nabrany (Aktywna Użytkowniczka) 2010-12-07 22:22:38

zacytuje: "za życia jeść mu nie dadzą, a po śmierci kadzą"

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl