FORUM - UWAGI I SUGESTIE
Przede wszystkim to Wy tworzycie to FORUM ! My tylko stworzyliśmy ku temu platformę...
Pozdrawiamy
redakcja
www.oszukana.pl
Dodaj komentarz
12 komentarzy
chciałabym aby na stronie można było zobaczyć horoskop, może to głupie ale ja lubię czekać co mnie czeka, zwłaszcza po tylu dziwnych sytuacjach w moim życiu..
odpowiedz
NA PRAWDE FAJNA STRONKA I GRATULACJE DLA POMYSŁODAWCÓW .
odpowiedz
na razie mało jest wątków i wpisów, ale przynajmniej nie ma spamu i chłamu jak na wielu innych portalach dla nas, życze powodzenia
odpowiedz
mi się to forum bardzo podoba i trzymam za was kciuki bo jak na początek to jest naprawdę nieźle, pozdrawiam
odpowiedz
ja też będę zaglądać, musze przyznać że mi się podoba szata graficzna, jakoś tak tu... przyjemnie! oby dalej wam tak dobrze szło :)
odpowiedz
Ja również gratuluję super pomysł..!!!
Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!
Mam taką w sumie prośbę:
Czy jest możliwość opcji "edytuj odpowiedź"?
Czasami wręcz by się przydała bo np. o czymś zapomniałyśmy czy chcemy coś jeszcze dopisać.
Pozdrawiam
Światło wierzy, że przemieszcza się szybko - ale się myli.
Nieważne jak szybko pędzi zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
odpowiedz
A Ja chcialam ,zeby logowanie do forum nie bylo takie proste, przydalaby sie jakas weryfikacja, poniewaz ostatnimi czasy loguje sie duzo trolii i zaklada falszywe watki. Rowniez milo by bylo gdyby byla opcja usuniecia profilu
Najważniejszym momentem w naszym życiu jest Terazniejszość. Wszystko to co teraz myślimy i czujemy,tworzy Naszą przyszłość
odpowiedz
proszę Szanowną Administracje o dodanie opcji i - EDYTUJ - można poprawić ewentualne ;) łatwiej jest zaprowadzić W TEN SPOSÓB PORZĄDEK NA Forum.. pozdrawiam!!!!
Nie ma i nie będzie opcji "edytuj" ze względów praktycznych.
Z praktyki wiem, że potem co drugi post po komentarzach jest kilkakrotnie zmieniany i ni jak ma się do treści pierwotnej.
Pozdrawiam
Uważam ze powinno zmienić sie bardzo ważną rzecz.. na forum można czytać wszystkie wątki bez zalogowania, a to poważny błąd! Wszędzie na różnych forach trzeba eis zalogować by wejść i poczytać cokolwiek, tutaj tym bardziej powinna być taka opcja - niezalogowani nie mają dostępu do tematów!W jakimś stopniu chroni to prywatność osób które opisują tutaj swoje sytuacje życiowe często bardzo intymne .. pozdrawiam i proszę o zastanowienie sie nad tą propozycją ..
odpowiedz