hieny żerujące na tragedii - SKANDAL
Otóż otrzymała ona maila o mniej więcej następującej treści (informację dostała w języku niemieckim pozwoliłam sobie to przetłumaczyć)
"Prosimy utrzymać tą informację w tajemnicy. Jestem prawnikiem Mariii Kaczyńskiej, żony prezydenta Polski. Jej majątek to EUR.4.500.000.00 depozytów, zdeponowanych w banku w Hiszpanii. Chcę podzielić się z wami połową tej sumy. Skontaktuj się ze mną po więcej szczegółów. Mój adres E-mail: aabblaw@aol.com"
Bark mi słów. Jak macie znajomych w Niemczech, to możecie ich uczulić na takie maile. Bo niestety często ludzie czując pieniądze są bardzo naiwni.
Dodaj komentarz
8 komentarzy
zgadzam się z poprzedniczką, to się kwalifikuje na policję !!! straszne, że są ludzie wyzuci z jakichkolwiek uczuć..
odpowiedz
Czytałam o tym ale nie o św. p . Marii ludzie tracą straszne pieniadze , bo oszuści wzamian za część pieniędzy żądają wstępnych opłat i ludzie wpłacają . To szajka zagraniczna . Co za obłuda !!!!
odpowiedz
@jaga
Ludzie są straszni !!!! to jest okropne , jak tak można ......
Niektórzy na wszystkim chcą zarobić !!! nawet na tragedii innych .
To jest tak niesmaczne ze aż nie wypada tego komentować...
Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!
odpowiedz
Hmmm albo ktos z czymś pozamieniał się głowami albo na prawdę się komuś nudzi ;/
odpowiedz
perfidność ludzka nie zna grani szokujące pozdrawiam
mając litościwe serca tracimy połowę śiebie
odpowiedz
witam , ten proceder trwa od "wieków" , ale żeby w ogóle na takiego maila odpowiedzieć cokolwiek chyba trzeba mieć nie po kolei klepki w głowie ....ale znam osobiście parę osób, które podchwyciły temat , ale szybko ich zapał został ostudzony ...pozdrawiam cieplutko ...Hieny były , są i będą niestety....osobiście to nie lubię tego zwrotu bo lubię te zwierzęta :)
Im bardziej poznaję ludzi tym bardziej kocham zwierzęta .... George Bernard Shaw