Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Piątek
18 maja 2012
Eryka, Aleksandry, Feliksa

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

01:53
adsense
Zalogowała się

01:07
adsense
Zalogowała się

00:59
adsense
Zalogowała się

23:49
lena91
Zalogowała się

23:05
Nikaa
Zalogowała się

22:54
mala00
Wylogowała się

22:52
mala00
Zalogowała się

22:46
yoleck
Wylogowała się

anna84
Nowa

Doradzcie

2011-05-06 23:47:20
Kobiety, jestem po wypadku. Nie zdazylam uciec przed samochodem jadacym z naprzeciwka. Walnal mnie tak mocno, ze lezalam w szpitalu przez tydzien i ruszaja mi sie zeby. Dwie "jedynki" i dwie "dwojki". Dentyssta zalecil mi implanty lub sztuczna szczeke. Boje sie bardzo wyrywania. Doradzcie jak mam to przezyc. Pozdrawiam.

Zycie kopie nas po tylku zeby na przyszlosc mniej bolalo.

Dodaj komentarz

5 komentarzy

(Małomówna) 2011-05-07 00:12:25

Ja wypadku nie miałam, ale jestem uczuleniowcem. Wszystkie zabiegi stomatologiczne miałam w pełnej narkozie. Bardzo polecam. Poniewaz był to wypadek , prawdopodobnie dostaniesz za leczenie całkowite odszkodowanie. Nie męcz się, bierz narkozę.

odpowiedz

Dama Pik (VIP) 2011-05-07 14:57:07

Pod narkozą nie boli wyrywanie. Problem się zaczyna później po wyrwaniu jak znieczulenie przestaje działać, tak jakoś przez dobę. Weź ketonal. Poźniej już z górki.
Co do implantów to nie wiem.

Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego w błędzie trwać.

odpowiedz

motylek76 (Małomówna) 2011-05-07 18:44:15

Piętnaście lat temu miałam wypadek konny,koń mnie poniósł,zaczepiłam się w strzemię i spadając dostałam w twarz jego tylnym kolanem.Otwarte złamanie nosa,wybite jedynki na górze,górna warga przerwana i połamana żuchwa,podniebienie,szczęka wypadła z zawiasów,.Miałam kilka operacji,zdrutowane zęby i cała żuchwa.Dolne jedynki i dwójki mi się ruszały więc mi je usuneli.Ale to było iles lat temu,teraz wiem że takie zęby można ustawic są dobre kliniki i nie trzeba ich wyrywac.Musisz się dobrze dowiedziec...
Ja mam na górze i dole mostek z porcelany-czyli dwójki są zeszlifowane i jedynki trzymają się na dwójkach...jak jest ładnie zrobiony most i dobrze dobrany kolor to nikt nie będzie wiedział że to są sztuczne zęby bo wyglądają jak prawdziwe..ja mam już tyle lat i mi nic nie przeszkadza,tego się nie zdejmuję jest zacementowane więc nie martw się że Ci wypadnie.Ja nie mogę miec implantów bo miałam zmiarzdzone kości...więc lipa...
Ale da się z tym życ,gryzę wszystko tylko nie otwieram butelek zębami...
Pozdrawiam serdecznie i nie martw się będzie dobrze....

odpowiedz

baska54 (Nowa) 2011-05-10 07:39:57

Witaj Anno - nie ma co się bać teraz jest taka technika dentystyczna, że nie poczujesz nawet wyrwania,a jeśli się tak boisz to może usuń te zęby pod narkozą, pozdrawiam i trzymam kciuki Baśka

Wielkanoc 2011

odpowiedz

nsow1234 (Małomówna) 2011-07-06 12:07:08

Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
na http://poznajdate.com
i otrzymałam znów tę datę! ((
Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl