CATERING
link: UWAGA! TVN
Dodaj komentarz
5 komentarzy
to jest skandal !!! jeszcze się w żywe oczy wypierają
odpowiedz
oglądałam ten dokument i jestem w szoku. Tak naprawdę my, jako konsumenci gotowych produktów nie jesteśmy w stanie sprawdzić tego co nam podają. Nie tylko chodzi o catering, nawet o zwykłą restaurację... będę bardzo wymagającym klientem i co?? "naplują mi do talerza..."
odpowiedz
szok, szok, szok !! Najbardziej mnie przeraziło to, że oni komponują i ukladają diety.. w reportażu było coś o dietach dla przyszłych matek, pięknie nie ma co! Takiej włascicielce odebrałabym prawo do prowadzenia usług gastronomicznych
odpowiedz
ja byłam kiedyś w jakiejś knajpie, troszkę wymyślałam nie powiem, ale stwierdzilam że mam prawo zamówić to co chcę i przygotowane wg tego co sobie chciałam, niestety kelner biegał tam i z powrotem do kucharza pytać się czy tak można.. koniec, końców dostałam to co było w karcie a nie wg mojego zamówienia.. wole nie myśleć czy mi ktoś tam "napluł" czy nie
odpowiedz
a oglądałyście film Kelnerzy?? tam to dopiero była jazda.. swoją drogą czasem wydaje mi się że w knajpach oszukują nas bardziej niż myślimy, świeże warzywa.., mięsko - dobrze by było mieć znajomego w knajpie :)
odpowiedz