Polskie Radio - oszukana
2010-11-02 16:06:54
W związku z przygotowywaniem materiału który ukaże się na antenie Polskiego Radia, zwracamy się z prośbą o kontakt do osób, które zostały oszukane i chciałyby podzielić się swoją historią.Kontaktować można się bezpośrednio na adres mailowy:
Agnieszka.Jas@polskieradio.pl
Zachęcamy do współpracy.
Z pozdrowieniami redakcja oszukana.pl
Dodaj komentarz
7 komentarzy
grazyna (SUPER VIP) 2010-11-02 20:06:13
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz
Napisałam,zobaczymy czy ich zainteresuje los żon żołnierzy zawodowych,którzy o honorze nawet nie słyszeli.
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz
grazyna (SUPER VIP) 2010-11-05 08:32:18
@wilczyca może ona chce pisać o miłości?
grazyna (SUPER VIP) 2010-11-05 08:49:49
@wilczyca wczoraj szukałam "prawnika"" aby w końcu odebrać moje pieniądze,
jest prawdopodobnie na zwolnieniu,nie mam już siły walczyć z tym złodziejem!
Muszę mu dowalić tak że będzie z krzykiem uciekał na mój widok.
(VIP) 2010-11-05 09:50:23
odpowiedz
Wilczatka napisała do Radia. Co zrobi, gdy radio do poniedziałku się nie odezwie? AUUUU
odpowiedz