Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Piątek
18 maja 2012
Eryka, Aleksandry, Feliksa

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

03:24
takajedna
Wylogowała się

03:24
takajedna
Zalogowała się

01:53
adsense
Zalogowała się

01:07
adsense
Zalogowała się

00:59
adsense
Zalogowała się

23:49
lena91
Zalogowała się

23:05
Nikaa
Zalogowała się

22:54
mala00
Wylogowała się

PANNA X
Nowa

Mężatki uważajcie-jestescie łatwym kąskiem

2011-12-06 07:35:25
Nie mam o tym komu powiedziec,a muszę to z siebie w koncu wyrzucic.Wiem,że po przeczytaniu tego nie jedna z was mi :kobieto jaka ty jesteś głupia;ale,to stało sę tak nagle,ze samej siebie jest mi teraz żal.4lata temu wdepłam w wielkie G..,bo inaczej nie można tego nazwac.Poznałam faceta i wplątałam się w romans,którego chyba nie zapomnę do końca życia i do konca bede żałowac .Jestem mężatką ,on był żonaty,czarujący,miły i zarazem sprytny i fałszywy -teraz to wiem.Spedzaliśmy ze sobą tyle czasu że nie przeszkadzało to nikomu ze mamy swoje połówki.Mój mąż pracował za granica,byłam sama brakowało mi towarzystwa,miałam dosc samotnie spedzanych wieczorów.On był w delegacji w mojej miejscowosci.Było jak w bajce,opiekował się mna był czuły troskliwy pomagał mi nie jeżdził do domu.Podobało mi sie to ,az do momentu w którym zaczełam zauwazac dziwne zachowanie.Dostawał jakies dziwne smsy od innych kobiet.Zaskoczyło mnie to bardzo.Miałam wglad na jego NKi to co zobaczyłam jeszcze bardziej mnie zaskoczyło.On po prostu podrywał kobiety.Pewnego razu przeczytałam wiadomosc od kobiety z ktorej wywnioskowałam ,ze napisał jej ze jest w separacji.Powiedziałam mu o tym,ale wyparł sie wszystkiego.Kiedy poprosiłam o wglad do jego poczty zabronił mi mówiac,że to jego prywatnośc Wtedy już byłam pewna ze pan Wiesław prowadzi podwójne zycie.Miałam racje,okazało się,że był zalogowany na kilku portalach randkowych.Ten drań pprowadził bardzo bogate życie towarzyskie na m.i.n. My polacy,Baddo Fotka pl.i wielu innych.Po przeczytaniu tego rózowe okulary spadły błyskawicznie.Zerałam z nim,nie chciałam go znac.Dzwonił błagał o wybaczenie,obiecywał że to się nie powtórzy-tłumaczyłże chciał się tylko dowartosciowac,przekonac o tym że w wieku 40 lat jest atrakcyjny.Nie wiem dlaczego mu w tedy wybaczyłam,moze chciałam uwierzyc ze tak jest.Dłudo to jednak nie trwało znów zaczoł sie zachowywac jak tania męska dziwka w internecie.Pozmieniał hasła ale ja nie dałam za wygraną.Nie wiedział o tym ze znalazłam w jego notesie je.Na NKzaczoł romansowac z taka Kaśka z essen załatwił sobie prace w niemczech.Chyba mają romans bo przeczytałam kilka wiadomości z jego poczty od niej.Ona też jest mężatką.Miesiąc temu nie wytrzymałam inapisałam mu że wiem o Kasce stwierdził ze to tylko kolezanka a jak sie od niej nie odczepie to zacznie dodawac moje zdiecia na jego Nk.Nie wytrzymałam i napisałam mu to co o nim myśle,ze jest zakłamanym gnojkiem,manipulantem,tanią dziwką internetowa i że wspólczuje jego żonie takiego życia z krętaczem.Wiem że popełniłam błąd,męcze sie z tym że byłam tak ślepa i naiwna.Dziewczyny uwazajcie mężatki to łatwy kąsek do wykożystania,łatwo trafic w chwile słabości badzcie czujne nie dajcie sie omotac na portalach,faceci traktuja to jak darmowe burdele-miło było ale sie skończyło.Marze teraz tylko o tym,zeby ktos kiedyś dał mu nauczkę zeby odechciało mu się cudzych zon.Mam nadzieje ze dowie się otym w końcu jego zona albo jej mąz.Życze mu tego z całej siłyMam nadzieje że ktos to przeczyta i choc przez chwile zastanoiwi sie czy nie jest w takiej sytuacjiNie warto prawie zniszczyłam moje małżenstwo dla takiego śmiecia.Uważajcie-pozdrawiam

Dodaj komentarz

15 komentarzy

PANNA X (Małomówna) 2011-12-06 12:24:32

Własnie mąż tej kaśki się dowiedział,mam wielka ochotę napisać mu na NK żeby dał gnojkowi do wiwatu,boe się tylko że on jej powie otym że ja do niego napisałam.Ale powinien dostać nauczkę,wpiepszajac sie w cudze życie.Co byscie zrobiły na moim miejscu chęc zemsty jest wielka ale czy warto?

odpowiedz

Asiek (Aktywna Użytkowniczka) 2011-12-06 13:41:39

Ja nie uważam, się za łatwy kąsek mimo ,że spędzam samotnie wieczory czekając na męża. Nie mam współczucia dla takich jak ty. Kobiety powinny trzymać się razem, a nie wykradać sobie mężów. Masz to na co zasłużyłaś.

Miłość należy ofiarować jak kwiat, a nie wieszać jej jak kamień u szyi.

odpowiedz

celia1967 (Gaduła) 2011-12-08 00:43:10

@Asiek
jestem po rozwodzie i takie tam, ale co to znaczy cudzy mąż? jest ślub ok , ale to nie jest akt notarialny na nieruchomość. Jeżeli mąż nie ma kręgosłupa to dla mnie jest śmieć i dymacz, bez względu na okoliczności. Ja z żonatym NIGDY się nie zadaję, nie dlatego, że jestem taka święta, ale dlatego, że NIKT nie będzie traktował mnie jak wora na spermę i usłużnej kucharki. Dla zony święta, znajomi, wakacje, pomoc a dla kochanki co? Bzykanie raz w tygodniu?? Przykro mi, ale to jest żałosne.

Autorce tego postu radziłabym odwet tylko wtedy, kiedy kogut będzie zimny i nic nie będzie jej zagrażało. W przeciwnym razie może zrobić sobie krzywdę.

celia1967 (Gaduła) 2011-12-08 00:43:10

@Asiek
jestem po rozwodzie i takie tam, ale co to znaczy cudzy mąż? jest ślub ok , ale to nie jest akt notarialny na nieruchomość. Jeżeli mąż nie ma kręgosłupa to dla mnie jest śmieć i dymacz, bez względu na okoliczności. Ja z żonatym NIGDY się nie zadaję, nie dlatego, że jestem taka święta, ale dlatego, że NIKT nie będzie traktował mnie jak wora na spermę i usłużnej kucharki. Dla zony święta, znajomi, wakacje, pomoc a dla kochanki co? Bzykanie raz w tygodniu?? Przykro mi, ale to jest żałosne.

Autorce tego postu radziłabym odwet tylko wtedy, kiedy kogut będzie zimny i nic nie będzie jej zagrażało. W przeciwnym razie może zrobić sobie krzywdę.

Dama Pik (VIP) 2011-12-06 14:07:55

Jak wszyscy wiedzą na tym forum nie popieram zdrad żadnej z płci i wyznaję zasadę "bez przebaczenia".
Jednak uważam, że autorka wątku dobrze zrobiła, że napisała swoją opowieść.
Mężatki mają wzięcie bo:
1. wpadka pójdzie na konto męża, ona się do zdrady nie przyzna, więc kochanek ma z głowy obowiązki rodzielskie i budowanie w dalszej przyszłości jakiegolwiek poważnego związku
2. są bardziej bezpruderyjne w seksie
3. kiedy są nieszcześliwe w małżeństwie łatwiej zdobyć ich zaufania.
Powyżej napisałam wszelkie stereotypy ktore udalo mi sie uslyszec, przeczytac o mezatkach.
To jest dobra przestroga dla tych ktorzy szukaja innej milosci a sa w zwiazku, ktory wydaje im sie malo satysfakcjonujacy. Mysle ze gdyby chodzilo o sam seks kobiety by mu nie mialy za zle takie postepowanie- byloby im wszystko jedno czy zonaty czy nie.
A co do faceta to nawet singielka mogłaby się nabrać też.
Taki z tego morał, że: kochaj swojego, bo możesz mieć gorszego.

Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego w błędzie trwać.

odpowiedz

PANNA X (Małomówna) 2011-12-07 10:21:30

@Dama Pik Dziekuje,trafilaś w sedno.Dziewczyny wlasnie o tym pamiętajcie,nie pozwulcie na omotanie sie w chwili słabosci,bo to bedzie kilka chwil uniesień a pózniej najwieksza kara-wyrzuty sumienia ze sie jest taka kretynka

PANNA X (Małomówna) 2011-12-06 16:51:38

Dziękuje za komentarze.Bez względu jakie sa.Czasem potrzebne pocieszenie a czasem zwykły kopniak.Napisałam to tylko po to bo może ktoś przeczyta to,kto jest w podobnej sytuacji i zanim bedzie zapózno to se opamięta.Gdybym wczesniej wpadła na ten portal to po przeczytaniu niektórych przeżyc napewno bym sie zastanowiła nad tym co robie.

odpowiedz

Dama Pik (VIP) 2011-12-06 18:19:24

@PANNA X

I cała prawda ujęłaś w jednym zdaniu "faeci traktuja to jak darmowe burdele-miło było, ale sie skończyło".
Niech to będzie przestroga dla wszystkich kobiet bez względu na status.

grazyna (SUPER VIP) 2011-12-06 20:12:32

@PANNA X Ja myślę ze Ty nie kochałaś męża, dlatego pozwoliłaś sobie na poszukiwanie miłości,,,
trafiłaś na podrywacza i męską cichodajkę, cóż tak bywa w tym naszym szarym życiu. Szukamy szczęścia , wpadamy w gó...no , obmywamy ciało , czyścimy wspomnienia i dalej wyruszamy na poszukiwanie.
Ja nigdy nie zdradziłam idioty i co dostałam w zamian?
Nie potępiam Ciebie , dużo się nauczyłam i wiele zrozumiałam.
Znajdź mi kogoś na świecie---- kto jest bez winy, bez skazy.. kogoś przez kogo nikt się nigdy nie popłakał..................

" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.

Dama Pik (VIP) 2011-12-07 11:50:55

@PANNA X
Moja droga - takie jest postrzeganie świata przez mężczyzn, ale również nie oszukujmy się pewną część kobiet.
Weżmy pod uwagę środowiska homoseksualne. Tam nie ma pojęcia czegoś takiego jak wierność. Fakt geje tworzą pary ale w dużej mierze przypadków nie są sobie wierni. I zdrada nie postrzegana jako coś złego ale normalka. Drugi partner sie nie obraża, bo robi to samo. Są tez takie malzenstwa heteroseksualne ktore przyjely podobny schemat. Męzczyzni powinni zalowac w tym momencie ze nie urodzili sie innej orientacji, ile bym im to ulatwilo wszystkiego:P. Nie wyssałam tego sobie z palca, bo moja siostra ma kolege geja i on opowiada o pewnych faktach bez ogrodek.

A na koncu dodam coś kontrowersyjnego: czasami mysle ze prostytuki sa 100 razy madrzejsze od na zwyklych kobiet. Przynajmniej ich nikt nie oszuka a wezma jeszcze za to kase. Dzieki temu maja pelny portfel i niezlamane serce.
Pozdrawiam.

yoleck (VIP) 2011-12-06 22:49:23

A ja powiem tak.. być może jestem w stanie Ciebie zrozumieć..nie wytłumaczyć , bo tego nie potrzebujesz- sama wiesz co zrobiłaś i to dla ciebie największa kara- świadomość własnego błędu ..Czułaś się samotna , niedoceniona potrzebowałaś iskry by znów poczuć sie pożądana i piękną.. ok - to jestem w stanie zrozumieć.Martwi mnie raczej druga strona , bo to że weszłaś w ten romans naprawdę oznacza że coś niedobrego dzieje sie w waszym związku.....miłość wygasła??? I tutaj następuje mój opieprz dla Ciebie .. Dziewczyno czego Ci brakowało? mąż zapieprza za granicą żeby Ci niczego nie brakowało a Ty idziesz z jakimś frajerem obiecującym"złote góry" ??????nie potrafię tego zrozumieć , jeśli dzieje sie w związku dobrze...nie wierze w to a święta tez nie jestem... życie trochę znam .Nigdy nie wolno przekreślać dobrego życia głupim romansem ...Ten palant może ci jeszcze nieźle nabruździć i nie straszę cie tylko patrze realnie .., Uważaj bo może sie nie skończyć na wyrzutach sumienia ... żal mi w tym wszystkim i ciebie i Twojego męża który ma rogi że sufit mu sie sypie na głowę..Jak mogłaś zapraszać palanta do siebie do domu???????? to nie pojęte !!!! myślisz że mąż dalej nie wie o Twoim romansie?!! Lepiej znajdź sposób by znów sie zakochał w Tobie na zabój .. pozdrawiam i serdecznie współczuje

Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!

odpowiedz

stokrotka (VIP) 2011-12-07 20:29:43

Latwym kaskiem jest kobieta, ktora nie ma czulosci, milosci i bliskosci..ale nie ma reguly czy to mezatka, zonaty czy wolna osoba.....chyba, ze ktos bardzo lubi szukac wrazen....TO ZAWSZE JE ZNAJDZIE.....

Nie trać czasu z kimś, kto go nie ma dla Ciebie....

odpowiedz

Asiek (Aktywna Użytkowniczka) 2011-12-08 13:29:56

Droga Celio! No więc zgadzamy się w tej kwestii mniejsza o motywy, które nami kierują. Ja wyznaję zasadę, że cudzy mąż, cudza żona to świętość, rozumiem, że to idealistyczne podejście, bo życie pisze różne scenariusze. Ja mam to szczęście, że jestem wciąż zakochana we własnym mężu i inni mnie nie interesują, ale nie wiem czy to się kiedyś nie zmieni. Natomiast uważam, ze szczęścia nie można budować kosztem innych ludzi, a tak właśnie zrobiła autorka listu. Kobiety powinny być wobec siebie lojalne, a cudzy mąż powinien być świętością. Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe. I tyle. Pozdrówka.

odpowiedz

celia1967 (Gaduła) 2011-12-08 22:34:35

@Asiek
Nie toleruje kłamstwa, nie toleruje obgadywania, nie toleruje braku lojalności. Fakt faktem, łatwo nie jest. Bo często uczucia są bardzo intensywne, a trzeba z nich rezygnować. Jestem po rozwodzie i uważam, że (dla mnie) rozwód jest gorszy od śmierci.

Asiek (Aktywna Użytkowniczka) 2011-12-09 09:00:49

A jednak żyjesz, rozmawiasz ze mną. To życie, samo życie jest największą wartością jestem pewna, że również dla Ciebie. Masz wysoko ustawioną poprzeczkę, ale nie zniżaj jej w imię miłości, bo to tak jakbyś zdradziła samą siebie. Coś o tym wiem.

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl