Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

11:16
Cezaria
Zalogowała się

09:34
adsense
Zalogowała się

09:29
kamcik
Zalogowała się

Nowa

Wątek dedykuje wszystkim tym, którzy korzystają z portali randkowych.

2010-05-13 17:29:23
Witam.
Czasami mysle, ze jestem niedzisiejsza. Zbyt porzadna, zbyt przywiazana do swoich zasad. Postanowilam jednak zalogowac sie na portalu randkowym sympatia w nadziei, ze jakos uda mi się oddzielic ziarno od plew. Jednak nie zawsze nam sie udaje przewidziec pewne rzeczy, nawet jesli zdajemy sobie sprawe z zagrozen tego plynacych. Pozstaje czasami ufa swojej intuicji, gdy rozum zawodzi. Chcialam tylko ostrzec kobiety korzystajace z tego typu portali, ze nie zawsze meczyzni ktorych tam poznajemy sa szczerzy i tak czuli jak nam sie wydaje. Wielu mezczyzn opowiada tams woje bajki opanowane do perfekcji. Ja akurat mialam to szczescie ze trafilam na taka osobe. Facet okazal sie zonaty, ze zmyslona historyjke jakoby jego zona go zdradzala, ona wyprowadzila sie do kochanka - no coz podrywal na litosc. Rozumiem, ze i kobiety zdradzaja i nie szanuja swoich mezow, bo i tak sie zdarza, ale... co mnie zastanawialo - dlaczego ow meczyzna jest w tak dobrym humorze, kiedy zona go zdradza i dlaczego tak trudno wyrwac mu sie w weekend? To mnie zastanawialo-powiem szczerze jak cholera. Fakt faktem z ciekawosci postanowilam sie spotkac. Bylo milo ( tylko rozmawialismy i do niczego nie doszlo), ale... Nie spotkalam sie z nim juz wiecej i chyba dobrze, bowiem nie byl szczerey ze mna do konca, a jak sie okazalo pozniej oszukal mnie( jednak intucja dobrze mi podpowiedziala). Oszukuje dalej swoja zona, szokuje kobiety z ktorymi spotyka sie dalej przez sympatie i powiem szczerze zal mi tych zon tych facetow. Moje drogie sprawdzajcie sympatie czy wasi mezowie tam nie siedza, bowiem siedza oni namietnie tam w pracy:).
A co do faceta to ma nick Tomasz7304:). Wiec uwazajcie na niego:)
Jest bardzo mily, ale to podrywacz:).
A dla mnie to nauczka zeby nie ufac, bowiem takie znajomsci sa grubymi nicmi szyte.

Dodaj komentarz

4 komentarze

(VIP) 2010-05-13 17:30:17

Poprawka ma nick Tom7304 i jest z lodzi:)

odpowiedz

(VIP) 2010-05-14 18:44:06

Wiesz niektorym kobietom to sie moze podobac ze je ktos przeleci bez zobowiazan, przeciez jak wiemy tez sa takie kobiety i to w sumie jak chca to ich sprawa, aczkolwiek ja do nich nie naleze, pozostal mi maly niesmak i dobre doswiadczenie na przyszlosc i z tego sie ciesze - naprawde. Plus dla mnie ze jednak glowa jeszcze pracuje, facet powiedzial ze siedzi tam miesiac a po liczbie wejsc sadzac zdecydowanie miesiac to nie byl , a o wiele dluzej:)--wiec juz mozna go bylo zlapac na niescislosci, a z jednym go podeszlam jeszcze ale nie bede zdradzac jak hehe:).

odpowiedz

AdamN (Aktywna Użytkowniczka) 2010-05-14 20:59:15

Urodziłem się stosunkowo za wcześniej o jakieś 5 lat. Takie portale są dla wszystkich i stwarzają niebezpieczeństwo tak samo jak wyjście na dyskotekę. Takie portale są przeważnie skierowane dla ludzi nieśmiałych a że są wykorzystywane przez zboków i kłamców różnej maści to inna sprawa. Po prostu trzeba być czujny i weryfikować dane kłamstwo ma krótkie nogi i dla uważnych szybko takiego kłamce można wybadać. 10 lat temu było inaczej na takich portalach inni ludzie bardziej kompetentni i dojrzali.
Teraz klikasz z EWĄ lat 30 a okazuje się że to Iza lat 16 udająca dorosłą. Co gorsza jak trafisz na dziecię NEO tego teraz jest pełno wszędzie. Świat się zmienia i ewoluuje to samo dotyczy ludzi i internetu oraz relacji jednego z drugim. Zasady panujące w internecie są proste i przejrzyste zanim coś zrobisz idiotycznego w internecie zastanów się 3x. Nie ufaj nikomu po drugiej stronie zwłaszcza jak przyłapiesz go na kłamstwie choć małym. I PAMIĘTAJ NIE ZNASZ TAK NAPRAWDĘ SIEBIE A CO DOPIERO OBCEJ OSOBY. Do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem a ciekawość i niecierpliwość to złe cechy są i mogą nieźle człowieka wkopać.
Ale wiele ludzi się tam otwiera i wielu ma tam przyjaciół można naprawdę trafić do fajnego towarzystwa ale jak ktoś siedzi całymi dniami na czacie to można przypuszczać że jest skrzywiony psychicznie :D

odpowiedz

(VIP) 2010-05-14 22:41:00

@AdamN

Dużo w tym racji jest co piszesz, przyznaję, że udalo mi sie tez poznac osoby wobec mnie fair, ale to pojedyncze jednostki i co najsmieszniejsze poznalam ich w czasie kiedy nie szukalam. Bardzo mozliwe ze bylo to tylko mozliwe dzieki temu ze moglam zaofiorwac tylko swoje kolezenstwo i nic ponadto.
Reasumujac powyzsze wydarzenie bylo dla mnie swietna nauczka zyciowa, jesli chodzi o inne kobiety czytalam ze zaplacily one o wiele wyzsza cene np. po zajsciu w ciaze mezczyzna uciekal gdzie pieprz rosnie lub mial kochanke i dzieci w kazdym wojewodztwie. Ta historia nauczyla mnie wiele jak nie nalezy lekkomyslnie ufac innym i otwierac sie na kogos kto nie jest tego wart i jak bardzo jest potrzebny dystans do nieznanej osoby i wlasnych emocji.
Na dzien dzisiejszy mi sie ulozylo z kims i tak sobie mysle ze czlowiek czegos szuka a wlasciwie ma to pod bokiem.
A wszystkim kobietom chcialam powiedziec, ze kazda kobieta jest wartoscia sama w sobie i mezczyzna to nie powiniem byc panaceum na rozwiazaniu wielu problemow zyciowych, poniewaz wlasnie tacy toksyczni faceci szukaja kobiet na zakrecie zyciowym lub tych ktore latwo uzalezniaja swoje szczescie od kogos innego. A co do facete pewnie gdyby to przeczytalby powiedzialby - jakie ty masz fajne przemyslenia. No coz on woli kobiety proste jak budawa cepa:), poniewaz jest tak sam, wiec szuka na podobienstwo swoje i najlepiej takie ktore w ogole nie maja przemyslen. Jak to mowia precz ze zdradliwymi kurduplami o wzroscie siedzacego psa. I na tym zakoncze dyskusje hehe.

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl