Dlaczego mężczyźni, tak chętnie w dają się w romans z mężatkami lub kobietami zajetymi.
Wklejam tekst - komentarz, ktory dotyczy romansu mezatki, ktora potrzebowala czulosci w sensie emocjonalnym.
Komentarz napisal meżczyzna.
Zawsze wyjdzie , nie za rok, nie za 5 ale bywa że po 20 ...
"Zawsze wyjdzie , nie za rok, nie za 5 ale bywa że po 20 paru latach się sypnie. Podrywacz ma czas, bo na rodzine zarabiac nie musi, kredytu nie spłaca, tylko kombinuje, ale jak dojdzie do rozwodu i pannienka chce się żenic to wysmiewa ją . Cwaniaczków jest pełno, bajkopisarze, bo na prawdziwe życie ich nie stac. Kwiatek , bilet do kina kosztują smiesznie w porównaniu z rachunkami za gaz, prąd , mieszkanie, a gdzie dalsze wydatki. Koszta jakie ponosi cwaniaczek są niższe, niż gdyby poszedl do burdelu ( godzinka 200zl ). Panie mężatki cencie się jak kochas to na początek pierscionek z 1 karatowym brylancikiem to takie w sam raz koszta waszego męża utrzymania was przez miesiąc może dwa."
Sam komentarz moze troszke prymitywny ale w sobie prawdziwy. Tak mi sie wydaje, ale to tylko moje zdanie.
Dodaj komentarz
7 komentarzy
Przypomnialo mi sie ze w stosunku kobiety samotnej tutaj ma taki kochas mniej luksusu, bowiem ta kobieta moze oczekiwac pozniej jakiegos glebszego zwiazku itp, malzenstwa, dzieci, podczas gdy mezatka rzadko takie oczekiwania wnosi, bo ma meza, z ktorym ponosi razem wydatki i wychowuje dzieci. I to w sumie na tyle.
odpowiedz
Z powodu niechlujnego pisania poprawiam swoj blad wdają:), wyszedl mi blad ort, przez moje niechlujstwo
odpowiedz
Dlaczego mężczyźni, tak chętnie w dają się w romans z mężatkami lub kobietami zajetymi ?
odpowiedź jest krótka - bo lubią !
odpowiedz
@NOWAA
Hm...niech pomysle, czyli kobieta samotna chcaca przezyc goracy romans musi zaczac udawac mezatke:). Ech mezatki zawsze wychodza lepiej i gdzie tu sprawiedliwosc :p - tak zartem:)
@NOWAA
no tak, mężczyzna to typ zdobywcy, więc męzatka lepiej smakuje ponoć
Dlaczego mężatka ?
1. Bo wie czego chce i dokładnie i bez zawiłości pokazuje to.
2. Bo jak coś będzie nie tak to ma tyle samo do stracenia albo więcej niż mężczyzna.
3. Jak wpadnie to zawsze na konto męża może być.
4. Młoda panna głupia i może sprawiać więcej kłopotu niż mężatka.
5. No i się liczy doświadczenie.
6. No i mężatki są tańsze jak zauważyliście.
No i bym jeszcze wymienił parę punktów.
odpowiedz
@AdamN
Hm...wlasciwie moznaby uznac te argumenty za sluszne, choc to chyba tez zalezy od charakteru danej osoby czego chce w zyciu, rowniez osoba wolna moze byc poradna lub nieporadna zyciowo.
Czytalam artykul o mezczyznach, ktorzy romansuja z mezatkami. Z tego co mi mowili nawet sie nie zabezpieczaja czasami, wiec czasami moze sie zdarzyc ze maz nie jest tatusiem. No i w sumie mezatka nie bedzie gonic za kochankiem, bo maz wychowa, a do romansu sie nie przyzna bo moze to oznaczac tylko jedno.
Wiecie co ja ide, za duzo tu siedze w sieci, chyba sie uzaleznilam.