Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

anonim
Nowa

Zdrada

2010-08-25 18:42:47
Witajcie! Chciałabym się dowiedzieć jakie jest Wasze zdanie na temat zdrady. Czy zdradą według Was jest całowanie się z języczkiem przez waszego chłopaka z inną dziewczyną? Czy jeżeli nie uprawiacie sexu to czy zdradą będzie jeśli Wasz chłopak będzie uprawiał sex z inną dziewczyną? Wyobraźcie sobie taka sytuację że Wasz chłopak zastanawia się nad tym czy zdrada rozbije wasz związek? i mówi Wam wprost o tym że ma takie myśli... Twój chłopak mówi ze Cie bardzo mocno kocha a myśli o tym czy gdyby Cie zdradził to czy to rozbiło by wasz związek... proszę o pomoc... jak mam rozumieć to?
Co myślicie na ten temat? Proszę o szczere i bezpośrednie krytyczne odpowiedzi.

Dodaj komentarz

2 komentarze

Mała21 (Nowa) 2010-08-27 11:59:47

Najważniejsza jest w związku szczera rozmowa, zapytaj czemu tak mówi i czy mu czegoś nie brakuje z Twojej strony. Kobieta bardziej przeżywa emocjonalną zdradę niż fizyczną.

odpowiedz

ime (Gaduła) 2010-09-13 21:19:06

Very SICK!
Taki facet nadaje się tylko na przyjaciółkę.. po co normalnej kobiecie facet który mówi ze kocha, ale ewentualnie chcialby przeleciec inną... Kobiety chyba przestaja sie szanować.. i godza sie na zdrady... hehehh.... świat spada coraz niżej. ;/

It's the little things that makes you crazy Like the thought of someone touching your skin

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl