Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

11:16
Cezaria
Zalogowała się

09:34
adsense
Zalogowała się

09:29
kamcik
Zalogowała się

Mała21
Nowa

Czy to zdrada?

2010-08-27 11:52:51
Witam Was, wczoraj miałam wspaniały dzień z moim chłopakiem do momentu, kiedy od nie wyszedł do sklepu i nie zostawił swojego telefonu. Z ciekawości zajrzałam w smsy, w kopiach roboczych znalazłam dziwne wiadomości. Kiedy przyszedł udawałam, że jest ok kiedy wyszliśmy na pożegnanie powiedziałam mu, że mam nadzieje że jest szczery w uczuciach i poszłam do domu. On odrazu pisał mi,że mnie nigdy nie zdradził itp. Jednak przyznał się, że jakiś czas temu poznał dziewczyne na czacie mieszkającą niedaleko naszej miejscowości i zaczął z nią pisac, najpierw gadu potem jakieś smsmy, powiedział mi że to chce zakonczyc bo ona chciała się spotkac i pisała różne podteksty. Powiedział, że zrobił to specjalnie bo wie ze ja mam internetowego przyjaciela, tyle że ja go poznałam 4 lata temu nie będąc z nikim w związku byliśmy dziecmi i utrzymujemy sporadyczny kontakt. Nigdy bym czegoś nie zrobiła takiego będąc z osobą, którą kocham nad życie. Wiedział, że juz mnie nie jedna osoba zraniła.
Nic mi nie powiedział, że utrzymuje z kimś takim kontakt, boli mnie to strasznie na samą myśl robi mi się od tegp niedobrze. Prosze pomóż mi ktoś z tym, zerwałam z nim i nie wiem co dalej mam robic. Odebrał mi ochote do życia, jestem w rozsypce!!!!!!!!!!.

Dodaj komentarz

0 komentarzy

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl