Praca chałupnicza
2011-12-18 20:52:07
Szukając dodatkowego źródła finansowego coraz częściej zastanawiam się-nad podjęciem pracy chałupniczej. Praca na etacie nie daje mi wystarczających środków na utrzymanie. Dodatkowy etat odpada z dwóch względów : Po pierwsze już z pierwszym miałam wystarczająco dużo problemów (bardzo ciężko !!) Po drugie moje dojazdy zajmują mi prawie cztery godziny dziennie... Może któraś z Was posiada doświadczenie i mogłaby mi coś doradzić. W internecie jest wiele ciekawych ofert, jednak jeszcze więcej opinii negatywnych.
Pozdrawiam Ola
Dodaj komentarz
1 komentarz
grazyna (SUPER VIP) 2011-12-19 22:52:25
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz
Jakie ciekawe oferty?
Też poszukuję sensownej pracy, dałam nawet ogłoszenie do lokalnej prasy..... hahahahaha
.. zadzwoniło do mnie wiele osób i nawet chcieli mi płacić..... kupiłam te gazetę sprawdziłam w jakiej rubryce zostało umieszczone moje ogłoszenie no i było tam gdzie chciałam ( szukam pracy) dobrze że sprawdziłam , bo miałam już ochotę zrobić awanturę że umieścili mnie w ogłoszeniach towarzyskich.
DRUGI RAZ NIE OGŁOSZĘ SIĘ, nie mam ochoty tłumaczyć wszelkiej maści erotomanom że szukam pracy w każdym tego słowa znaczeniu a nie jakiegoś seksu za pieniądze czy dla przyjemności.
Więc radzę uważać na te wszystkie ogłoszenia typu " dam pracę"
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz