Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

11:16
Cezaria
Zalogowała się

09:34
adsense
Zalogowała się

09:29
kamcik
Zalogowała się

solarium, balsam brżaujący czy może samoopalacz

2010-03-14 19:07:47
Chciałabym się zapoznać z Waszymi doświadczeniami nt opalania!!! Zbliża się wiosna, trzeba będzie założyć coś mniej zakrywającego ciało a tu biel skóry jak u córki młynarza! W tamtym roku szalałam w solarium, ale mam strasznie wysuszoną skórę i myślę, że to nie najlepszy pomysł, o kurzych łapkach pod oczami już nie wspomnę - koszmar!!!! Co wybrać, żeby wyglądać kusząco?

Dodaj komentarz

6 komentarzy

lilka1984 (Aktywna Użytkowniczka) 2010-03-14 19:08:20

w tytule miało być balsam brązujący :)

odpowiedz

ANIA031 (Małomówna) 2010-03-14 22:01:14

Ponieważ nie nawidze zimy na salorium chodzę od lat
Owszem skutkiem ubocznym napewno jest wysuszona skóra ale od lat też stosuje balsam nawilżający w dużej ilości firmy DOVE polecam!!!!
Moje ciało jest brązowe i wygląda super!!!!

dominisia (Małomówna) 2010-03-21 16:32:13

kiedyś używałam balsamu z ziaji sopot chyba. WIesz co, ja z tym solarium to kiedyś tez szalałam ale odkąd tak strasznie nagłaśniają, że rak skóry i te pieprzyki.. odpuściłam. Pójdę na solarium, żeby nabrać jakiejś barwy początkowej - tak to nazwijmy a potem to już balsam. To co mi bardzo przeszkadza to ten zapach, który wszędzie czuję, no ale trudno...

odpowiedz

gondwana (Małomówna) 2010-10-03 13:57:02

Balsam brązujący jest najdelikatniejszy, ładnie wygląda, trzeba tylko uważać by zakładać ciuchy dopiero po wyschnięciu balsamu. Solarium zdecydowanie odpada, za pare lat będę mieć duzo zmarszczek i mocno przesuszona skórę.

odpowiedz

anna84 (Aktywna Użytkowniczka) 2011-05-07 00:23:14

Uzywalam balsamu brazujacego z firmy Loreal, wyskoczyly mi straszne plamy i ciezko sie zmywal. Polecam Dove, dlugo sie czeka na efekty, ale warto.

Zycie kopie nas po tylku zeby na przyszlosc mniej bolalo.

odpowiedz

(Nowa) 2011-09-09 13:51:11

Ja osobiscie polecam delikatne balsamy, nie samoopalacze! Z loreala mialam i byl dobry, bo jest taki lekko brazujacy. Z solarium to roznie bywa, za czeste chodzenie nie jest zdrowe, a juz wogole dla osob co maja znamiona. Ja mam wiec nie chodze, bo jest za duze ryzyko raka. Moja kolezanka ma teraz problemy, bo pieprz jej sie rozbabral po solarce wiec mowie wam lepiej ostroznie i dbac o zdrowie kobiety! Znalazlam fajny test ostatnio w necie na temat badan na raka, zajrzyjcie, warto chociaz wirtualnie sobie zrobic http://sites.google.com/site/457news/ niz wcale nic nie robic. Pozdrawiam i zycze zdrowia :)

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl