solarium, balsam brżaujący czy może samoopalacz
Dodaj komentarz
6 komentarzy
w tytule miało być balsam brązujący :)
odpowiedz
Ponieważ nie nawidze zimy na salorium chodzę od lat
Owszem skutkiem ubocznym napewno jest wysuszona skóra ale od lat też stosuje balsam nawilżający w dużej ilości firmy DOVE polecam!!!!
Moje ciało jest brązowe i wygląda super!!!!
kiedyś używałam balsamu z ziaji sopot chyba. WIesz co, ja z tym solarium to kiedyś tez szalałam ale odkąd tak strasznie nagłaśniają, że rak skóry i te pieprzyki.. odpuściłam. Pójdę na solarium, żeby nabrać jakiejś barwy początkowej - tak to nazwijmy a potem to już balsam. To co mi bardzo przeszkadza to ten zapach, który wszędzie czuję, no ale trudno...
odpowiedz
Balsam brązujący jest najdelikatniejszy, ładnie wygląda, trzeba tylko uważać by zakładać ciuchy dopiero po wyschnięciu balsamu. Solarium zdecydowanie odpada, za pare lat będę mieć duzo zmarszczek i mocno przesuszona skórę.
odpowiedz
Uzywalam balsamu brazujacego z firmy Loreal, wyskoczyly mi straszne plamy i ciezko sie zmywal. Polecam Dove, dlugo sie czeka na efekty, ale warto.
Zycie kopie nas po tylku zeby na przyszlosc mniej bolalo.
odpowiedz
Ja osobiscie polecam delikatne balsamy, nie samoopalacze! Z loreala mialam i byl dobry, bo jest taki lekko brazujacy. Z solarium to roznie bywa, za czeste chodzenie nie jest zdrowe, a juz wogole dla osob co maja znamiona. Ja mam wiec nie chodze, bo jest za duze ryzyko raka. Moja kolezanka ma teraz problemy, bo pieprz jej sie rozbabral po solarce wiec mowie wam lepiej ostroznie i dbac o zdrowie kobiety! Znalazlam fajny test ostatnio w necie na temat badan na raka, zajrzyjcie, warto chociaz wirtualnie sobie zrobic http://sites.google.com/site/457news/ niz wcale nic nie robic. Pozdrawiam i zycze zdrowia :)