Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

DORIS
Nowa

drugie dziecko

2010-04-12 09:39:06
Ciężko mi o tym pisać. Jestem cztery lata po ślubie. Mamy z mężem ślicznego syna, który ma prawie trzy lata. Przeprowadziliśmy się w ostatnim czasie do wspaniałego nowego domu. Oboje pracujemy i zarabiamy nie najgorzej, przy tym nie siedząc po godzinach w pracy. Niby niczego nam nie brakuje i nie widzę przeszkód by starać się o kolejne dziecko. Oboje jesteśmy już trochę po trzydziestce. Jednak mój mąż stwierdził, że w obecnej sytuacji nie jest to najlepszy pomysł. On uważa, że już dzisiaj brakuje czasu dla naszego jednego dziecka, a co dopiero jeśli będziemy mieli dwójkę. Podnosi też takie argumenty, że nie będzie nas już stać na spędzanie zagranicznych urlopów z czteroosobową rodziną. Twierdzi jeszcze, że ja jestem za bardzo ambitna i że nie poświęcę się rodzinie kosztem swojej pracy.
Muszę napisać jeszcze, że nigdy nie było mowy o tym, że poprzestaniemy tylko na jednym dziecku.
Dodam że mąż jest jedynakiem. Ja teraz czuję się oszukana i mam do męża ogromny żal. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Czy ktoś ma jakieś dobre i poważne rady?

Dodaj komentarz

3 komentarze

yoleck (VIP) 2010-04-12 15:42:39

Kochana .. musisz przeprowadzić poważną rozmowę z menem... jeśłi niczego Wam nie brakuje , a Ty tak bardzo pragniesz dziecka to nie powinniście mieć problemów .. wiesz wczasy za granicą można zamienić na wczasy w naszym pięknym kraju - to nie jest argument , ale wygląda to raczej na wygodnictwo Twojego męża .. sam jednak nie może decydować za Ciebie o Twojej karierze i wakacjach z Rodzina ..Zastanówcie sie czy pośród tego całego dobrobytu który opisujesz .. macie czas na miłość? bo to chyba najważniejsze.. ja życzę Ci wszystkiego dobrego i trzymam kciukiza to ze jednak przekonasz męża ... powodzenia..

Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!

odpowiedz

AdamN (Aktywna Użytkowniczka) 2010-04-29 00:07:47

No ja nie mogę tego czytać istny horror normalnie aż kipi problemami.
Jesteś kobietą i masz swoje wymagania maż męża pana wygodnickiego.
Kochanie kolacja alkohol tylko sporo alkoholu odpowiednie ubranko proponuje takie wiesz albo koronki albo skóra ale taka obcisła. No wiesz może być to powrót po biesadze z większą ilością alkoholu a reszta jak wyżej. Wiesz mi mały bajer ze się nic nie stanie że jest ok i będzie ok i do dzieła. za 4 tygodnie problem przedstawiasz mężowi i masz z głowy. No parę dni może być nieciekawie ale sukces będzie.
Poza tym jedynak to raczej nie fajnie potem są problemy. Często wyrastają snoby z takich jedynaków.

odpowiedz

czarna (Nowa) 2010-10-04 00:10:31

poprostu upozoruj wpadke...bedzie to bedzie i juz...nie bedziecie plakac:)

Zycie jest piekne...:)

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl