Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
6 lutego 2012
Bohdana, Doroty, Pawła

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

12:49
Cezaria
Wylogowała się

12:48
Cezaria

12:45
Cezaria
Zalogowała się

12:14
zraniona91
Zalogowała się

11:53
kropeczka09
Zalogowała się

11:28
Cezaria
Wylogowała się

11:28
Cezaria

Jak namówić faceta na wakacje ???

2010-03-17 21:07:25
Mój chłopak ma fajną prace , zarabia naprawdę nieźle, ja też pracuje. Od dłuższego czasu nigdzie nie jeździmy, zawsze ta sama jego wymówka "a po co, poczekajmy na koniec sezonu, będzie taniej" i jak przychodzi koniec sezonu to już nie ma pogody żeby wyjechac ;/ Mój chłopak jest strasznym sknerą i chociaż pracuję równie cięzko jak on nie moge w końcu doprosić się choć krótkich wakacji :(
Jak z nim rozmawiać żeby w w końcu zabrał mnie na wakacje ??

Dodaj komentarz

3 komentarze

barbara (Małomówna) 2010-03-17 21:21:16

beztroskie wakacje to super przeżycia, po to zarabia sie pieniadze żeby je wydawać na przyjemności zycia bo jest za krótkie, wakacje do takich przyjemności z pewnością należą.. Jeśli nie ograniczają was inne rzeczy.. rodzina czy właśnie pieniadze, to uświadom mu ze przeżycia, wrażenia czy emocje jakich dozna na wakacjach są po prostu bezcenne. To zostaje w pamięci na zawsze, jest to opowiadać i co wspominać.. a bycie sknerą do niczego nie prowadzi, bo co z tego ze pieniadze rosną na kontach?? jak się pojedzie i zobaczy coś innego, innych ludzi, świat, kulturę człowiek staje się bogatszy.. o wiele bardziej niż posiadając oszczędności na koncie :) pozdrawiam

odpowiedz

Gosiaczek (Małomówna) 2010-04-09 20:02:45

powiedz mu że po prostu potrzebujesz odpoczynku i zmiany otoczenia, musisz trochę odreagować i poleniuchować, jak macie kasę to w ogóle nie powinien to być problem!! zycie jest za krótkie trzeba z niego korzystac póki można i łapać każdą chwilę!

odpowiedz

Nabrany (Aktywna Użytkowniczka) 2010-12-07 22:50:14

proste - zaprowadz go do biura

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl