Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
21 maja 2012
Kryspina, Wiktora, Jana

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

22:25
lena91
Wylogowała się

22:23
lena91
Zalogowała się

22:04
nikita11
Wylogowała się

21:54
daisy
Wylogowała się

21:54
daisy
Zalogowała się

21:46
adsense
Zalogowała się

21:44
mala00
Wylogowała się

21:43
mala00
Zalogowała się

grazyna
Nowa

Skasowane sms i kontakty z karty sim

2010-10-01 10:20:57
Kto wie jak można odzyskać skasowane sms i kontakty z karty sim?
Wiem ze można to zrobić u fachowca ale to straszne pieniądze-dla mnie-może jest jakiś inny sposób?

" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.

Dodaj komentarz

10 komentarzy

(VIP) 2010-10-01 10:31:34

Jeżeli masz tel. na abonament, na zlecenie Prokuratury Operator odtworzy wszystko. Zadzwoń do operatora, podaj mu model telefonu, a dowiesz się, czy Ci odtworzą. Jeżeli masz telefon na kartę, nie ma szans. Natomiast jak oszust miał telefon na kartę, nie ma problemu. Jego smsy są zapisane. Opisz bydlaka. Może mamy do czynienia z tym samym egzemplarzem. To bydle podawało się za prokuratora. Może Łukasz Rudnicki lub Marek Podufalski? Pod tymi nazwiskami nie masz co szukac - ma sfałszowane dokumenty. Aha, lubi Orange - zawsze ma telefony na kartę. Może podawac się za mecenasa Zubera. Jest dwóch takich prawników w Krakowie, ale nic wspólnego z oszustem nie mają.

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2010-10-01 10:56:29

@wilczyca Konrad W. wiesz ja wykasowaŁam przez pomyłkę z mojego telefonu nr. do znajomych w Hiszpani,a operator to movistar hiszpański i wylączyli mi już ten numer.

" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.

(VIP) 2010-10-01 11:29:33

@wilczyca
To chyba dla Prokuratury żaden problem? Mam taką nadzieję.... Spytac możesz Operatora. Wyślij maila do Hiszpanii... A co, jak szalec, to szalec. Byle nie tracic pieniędzy na telefon

anna55 (Nowa) 2011-05-01 15:30:11

Witam ...jeżeli została Pani oszukana przez Marka podufalskiego , to wczoraj został on zatrzymany w Jaworznie....proszę o kontakt mój tel. 508 109 475 ...wysle Pani dla potwierdzenia zdjęcie tej osoby ...ja bylam przy okazaniu ..i potwierdziłam jego osobę...milego popołudnia i pozdrawiam ... Anna

Moni4K (VIP) 2010-10-01 12:09:11

Uuuu... to masz poważny problem. Prokuratura może to zrobić ale jak ich znam - nie zrobią. Nie lubią się babrać w takich sprawach.

Zmartwię Cię ale ja nie widzę innego rozwiązania niż zapłacić za te dane.
Po pierwsze dlatego że ird'a trochę kosztuje, po drugie dlatego że pewnie nie masz bladego pojęcia jak obsługiwać programy typu ot choćby Oxygen Phone Manager, a najszybsza metoda, czyli Brick House kosztuje majątek i jest raczej polecane dla profesjonalistów typu detektyw....
Jeśli byłyby to dane z telefonu a nie z karty sim to w zależności od jego modelu można by było coś "wymyślić" ale z karty sim... no niestety. :|
To oczywiście tylko moje skromne zdanie - może dziewczyny znają jakieś inne metody.

Światło wierzy, że przemieszcza się szybko - ale się myli.
Nieważne jak szybko pędzi zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.

odpowiedz

Biała Orchidea (Małomówna) 2011-06-22 18:00:07

a co do prokuratury to tez nie jest tak latwo bo z tego co wiem musisz podac konkretne powody dlaczego chcesz to wszystko odzyskac a w dzisiejszych czasach u nich nie jest tak latwo.

Wygraj z Losem... Traf w dziesiątkę...

berta1 (VIP) 2010-10-01 12:39:31

Ja mam dla Ciebie taka rade,wejdz na strone www.enposi.pl tam znajdziesz wszystkie urzadzenia do szpiegowania idp..jest tam takie urzadzenie pluskwa sim-card,to urzadzenie jest do odzyskania wykasowanych sms,kontaktow .Najlepiej zadzwon do tej firmy i oni Ci powiedza wszystko ze szczegolami,telefon do nich jest na tej stronce lub wysylasz do nich karte sim i oni odwala za Ciebie robote.Koszty nie sa drogie.Pozdrawiam.

odpowiedz

Moni4K (VIP) 2010-10-01 12:45:16

@berta1 - Brick House o którym wspomniałam to właśnie dokładnie to...
Wiesz, nie chcę tu polemizować ale 250zł. to dość dużo jak za zabawkę "na raz"... zwłaszcza biorąc pod uwagę nie najlepszą sytuację finansową Grażyny i fakt że "w punkcie" zapłaci za to połowę taniej?

Światło wierzy, że przemieszcza się szybko - ale się myli.
Nieważne jak szybko pędzi zawsze odkrywa,
że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.

blackangel (Aktywna Użytkowniczka) 2011-11-22 19:38:57

Anna55: Pani Anno, Wilczyca to ofiara tego samego człowieka. Przestępca też został zidentyfikowany. W Prokuraturze na Wybrzeżu są dwie sprawy: jedna o przemoc, druga o oszustwo. Ponieważ Wilczyca została zbanowana, kontakt z nią można nawiązać przeze mnie. Ona sama do Pani będzie dzwonić na podany numer. Używa numeru zastrzeżonego.Jest jeszcze trzecia ofiara, ale znając aktywność oszusta lista będzie bardzo długa. Historię Wilczycy znajdzie Pani też na forum: Dodaj oszusta. Akurat tam nie ma ofiar tego pana. Jeszcze nie. Pozdrawiam.

Najpierw logika, potem uczucia. Nigdy odwrotnie...

odpowiedz

Dżastina (Aktywna Użytkowniczka) 2012-04-11 14:00:00

Grażyna a w jakiej sieci masz numer? Wystarczy zalogować się na stronę operatora i tam masz wykaz połączeń i sms-ów...

... Life is brutal and full off zasadzkas ... -Pablo Key-

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl