Spotkanie FWDK w Warszawie?
Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko.
Dodaj komentarz
8 komentarzy
Tutaj jesteśmy anonimowe, nie widzimy swoich twarzy, nie spotkamy się w realu. Powiem, że ja nie jestem zwolennikiem takich spotkań, ale może któraś z dziewczyn będzie chętna.Pozdrawiam.
odpowiedz
Chętnie spotkam się i poznam dziewczyny z oszukanej, to byłoby miłe spotkanie.
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz
Fajna sprawa, pewnie tematów by nie zabraklo haha, szkoda, ze ta Wawa tak dalekooooo, pozdr :D
" Idziemy przez ten swiat samotnie ale jesli mamy szczescie, to przez jedna chwile nalezymy do kogos i ta jedna chwila pozwala nam przetrwac cale wypelnione samotnoscia zycie" P.Coelho
odpowiedz
Świetny pomysł i napewno bym sie z Wami chętnie spotkała , ale to dla mnie zbyt daleko ;(( jestem ze Śląska .. pozdrawiam Was i życzę udanego spotkanka a gdyby ktoś był z moich okolic możemy też zorganizować takie spotkanko ja zapraszam ;)))
Uwierz w to , a przyjdzie lepsze jutro Pragnij, a marzenia się spełnią!!!!
OlaHiszpania oj chetnieeeeee hahaha moze kiedys :D
" Idziemy przez ten swiat samotnie ale jesli mamy szczescie, to przez jedna chwile nalezymy do kogos i ta jedna chwila pozwala nam przetrwac cale wypelnione samotnoscia zycie" P.Coelho
odpowiedz
Strasznie się cieszę, że są wśród Nas odważne kobietki.. to co? Robimy małą listę i wyznaczamy datę? Może miejsce ustalimy na Priv dla naszej ochrony i higieny umysłowej..????
Co do ilości tematów - zawsze możemy zrobić z tego spotkanie cykliczne.. ;)))))
Czekam na konkretne zgłoszenia!!! ale się cieszę!
a dziewczyny z poza wawy i Polski.. hmm wierzę, że kiedyś dojdzie do ogólnopolskiego i ogólnoświatowego zrzeszenia w realu hihi!!!
Słuchaj po prostu głosu swego serca. Ono wie wszystko.
odpowiedz
@kobieta w kropce swietna sprawa :D:D:D:D