Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

Nowa

FIRMA SKARBNICA NARODOWA

2010-03-03 18:56:43
Witam, nie jestm kobietą, lecz jeśli już wszedłem przez przypadek na tę stronę to również tu napiszę ostrzeżenie, gratuluję pomysłu.
Uwaga !!!
Uwaga na firmę Skarbnica Narodowa, sprzedająca numizmaty, która szeroko reklamuje się w prasie i telewizji. W mojej ocenie na granicy prawa, naciągając klientów. Zanim coś zamówicie u nich, dobrze przeczytajcie co pisze drobnym druczkiem. W internecie jest ogromna ilośc informacji na temat tej firmy, więc jesli ktoś będzie głebiej zainteresowany, to w google wpiszcie tą firmę.
Ostrzegam i pozdrawiam wszytkich użytkowników forum.

Dodaj komentarz

4 komentarze

ewelka (Aktywna Użytkowniczka) 2010-03-03 19:00:22

śmierdzi na odległość... taka prężna firma a nawet nie ma adresu tylko skrytkę pocztową... powinno się zakazać funkcjonowania firm, które nawet nie podają swojego adresu działalności

odpowiedz

ZUZANNA (Nowa) 2010-03-03 22:19:50

trochę posznusznupałam w necie , i okazuje się że więcej osób czuje się oszukanych przez tą firmę...

hera (Małomówna) 2010-08-31 17:59:19

@ewelka pracowałam w erze ludzie sprzedawali w nagrode numizmaty,ale niktsię nie skarżył, wrecz przeciwnie ale cóz pozdrawiam hera

Ashanti (Nowa) 2010-06-07 21:18:54

Witam. Ja akurat jestem klientka tej firmy. Zbieram już od póltora roku srebrne monety polskie w ramach abonamentu i niektóre inne. No i głównie ze względu na dzieci, żeby coś miały na przyszłość. Duża zaleta jest to, ze wszystko przychodzi do domu i nie muszę gdzieś szukać. Myślę, że dużo ludzi nie czyta dokładnie i zamawia cos, a potem kłopot. Poza tym maja swoją stronę można poczytać albo zadzwonić i zapytac jak cos nie jest.

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl