FIRMA SKARBNICA NARODOWA
Uwaga !!!
Uwaga na firmę Skarbnica Narodowa, sprzedająca numizmaty, która szeroko reklamuje się w prasie i telewizji. W mojej ocenie na granicy prawa, naciągając klientów. Zanim coś zamówicie u nich, dobrze przeczytajcie co pisze drobnym druczkiem. W internecie jest ogromna ilośc informacji na temat tej firmy, więc jesli ktoś będzie głebiej zainteresowany, to w google wpiszcie tą firmę.
Ostrzegam i pozdrawiam wszytkich użytkowników forum.
Dodaj komentarz
4 komentarze
śmierdzi na odległość... taka prężna firma a nawet nie ma adresu tylko skrytkę pocztową... powinno się zakazać funkcjonowania firm, które nawet nie podają swojego adresu działalności
odpowiedz
trochę posznusznupałam w necie , i okazuje się że więcej osób czuje się oszukanych przez tą firmę...
@ewelka pracowałam w erze ludzie sprzedawali w nagrode numizmaty,ale niktsię nie skarżył, wrecz przeciwnie ale cóz pozdrawiam hera
Witam. Ja akurat jestem klientka tej firmy. Zbieram już od póltora roku srebrne monety polskie w ramach abonamentu i niektóre inne. No i głównie ze względu na dzieci, żeby coś miały na przyszłość. Duża zaleta jest to, ze wszystko przychodzi do domu i nie muszę gdzieś szukać. Myślę, że dużo ludzi nie czyta dokładnie i zamawia cos, a potem kłopot. Poza tym maja swoją stronę można poczytać albo zadzwonić i zapytac jak cos nie jest.
odpowiedz