Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

babyblue
Nowa

sieć Orange

2010-02-23 13:24:06
Płacę kupę kasy za abonament, dostaję co chwile smsy z promocjami pakietów darmowych minut, smsów itp. Co z tego skoro nie moge z nich skorzystać, ponieważ mam notoryczne problemy z zasięgiem. Nie mieszkam w mieście ale na jego peryferiach. Ale co z tego, skoro podpisują ze mną umowę i płacę co miesiąc abonamet. Bez sensu.

Dodaj komentarz

6 komentarzy

DOTI (Małomówna) 2010-02-23 18:39:06

o ORANGE Kochana nawet mi nie mów...Jestem niestety ich klientką . Mieszkam w niedużym miasteczku i też mam cały czas problemy z zasięgiem do tego często mi się też tak zdarza że dzwonię do kogoś i słyszę że abonent ma wyłączony tel. lub znajduje się poza zasięgiem , ale wiem że jak zadzwonię od razu drugi raz to będzie już wszystko ok.

odpowiedz

(Małomówna) 2010-02-24 09:50:43

mam to samo, a często jeszcze przerywa rozmowy i potem przez kilka minut się nei idzie dodzwonić

odpowiedz

SerialMajka (Nowa) 2010-02-24 10:49:03

Z sieciami jest tak, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja mam Plusa i z zasięgiem jest naprawdę różnie.

odpowiedz

gość (Małomówna) 2010-02-26 20:16:01

od kilku miesięcy to mam wrażenie że w ogóle pogorszył się zasięg w orange

odpowiedz

nikita (Małomówna) 2010-02-26 20:29:22

ja z orange mam podobne doświadczenia brak zasięgu itp. ostatnio jest tak, ze telefon leży obok mnie ktoś dzwoni a on nic.. druga osoba mówi że jestem poza zasięgiem - i nic na to nie mogę poradzić, słusznie koleżanka powiedziała, ze wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma!!!!

odpowiedz

A Senna (Nowa) 2010-09-06 07:35:49

Wróciłam wczoraj z Zakopanego, jak ktoś posiada telefon w orange i chce się wybrać w tatry to nie warto zapisywać tel. alarmowy ponieważ w razie potrzeby i tak się nie da wezwać pomocy !!! BRAK ZASIĘGU!!! i to nie jest wina mojego aparatu, koleżanka też miała tel. w orange i dokładnie tak samo nie miała zasięgu:).

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl