sieć Orange
Dodaj komentarz
6 komentarzy
o ORANGE Kochana nawet mi nie mów...Jestem niestety ich klientką . Mieszkam w niedużym miasteczku i też mam cały czas problemy z zasięgiem do tego często mi się też tak zdarza że dzwonię do kogoś i słyszę że abonent ma wyłączony tel. lub znajduje się poza zasięgiem , ale wiem że jak zadzwonię od razu drugi raz to będzie już wszystko ok.
odpowiedz
mam to samo, a często jeszcze przerywa rozmowy i potem przez kilka minut się nei idzie dodzwonić
odpowiedz
Z sieciami jest tak, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ja mam Plusa i z zasięgiem jest naprawdę różnie.
odpowiedz
od kilku miesięcy to mam wrażenie że w ogóle pogorszył się zasięg w orange
odpowiedz
ja z orange mam podobne doświadczenia brak zasięgu itp. ostatnio jest tak, ze telefon leży obok mnie ktoś dzwoni a on nic.. druga osoba mówi że jestem poza zasięgiem - i nic na to nie mogę poradzić, słusznie koleżanka powiedziała, ze wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma!!!!
odpowiedz
Wróciłam wczoraj z Zakopanego, jak ktoś posiada telefon w orange i chce się wybrać w tatry to nie warto zapisywać tel. alarmowy ponieważ w razie potrzeby i tak się nie da wezwać pomocy !!! BRAK ZASIĘGU!!! i to nie jest wina mojego aparatu, koleżanka też miała tel. w orange i dokładnie tak samo nie miała zasięgu:).
odpowiedz