Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

NOWAA
Nowa

internet bezprzewodowy w orange

2010-02-24 10:20:04
Witam
Ja miałam umowę z Orange biznes na internet bezprzewowodowy - 2 lata. Z jakością łącza - tragedia.
Jak mi to sprzedawali to miało być super, po instalacji okazało się że dno ! Chciałam reklamowac, ale powiedzieli, że nadajnik za dwa tygodnie będzie, minęlo dwa tygodnie ta sama gadka, potem okres zwrotu przepadł, rekalamacji nie uwzględniali, bo miałam szanse na zwrot przez pierwsze 10 dni...
Jakaś paranoja, sprzedawcy mnie oszukali, orange jako sieć bo przez dwa lata płaciłam nie małe pieniądze, na coś co przez pierwsze pół roku chodziło z predkością GPRS, a potem i tak ledwo strony otwierało... Za 3 miesiące kończy mi się umowa i nie chcę o nich słyszeć. Nie dawajcie się nabierać na nie istniejące nowe nadajniki które dopiero zaczną działać, jak nie działa to radzę oddać do 7 dni. Pozdrawiam

Dodaj komentarz

5 komentarzy

(Aktywna Użytkowniczka) 2010-02-24 18:31:44

Tak naprawdę klient jest tylko ważny dla nich do podpisania umowy, a potem martw się sama.

odpowiedz

Paula81 (Małomówna) 2010-02-25 00:22:09

Też korzystałam z tego netu - porazka!!!!!!! Żeby zalogować się to był mega problem - 15-20 min a potem porazka przy otwieraniu stron www. Dobrze że to była służbówka męża. Teraz mamy blueconect i jestem bardzo zadowolona!!!!

odpowiedz

perelka55 (Nowa) 2010-03-15 18:25:24

Z usługą Neti jest podobnie ...kup modem a potem sie okaże ,ze twoj komputer jest za slaby.Nie podesłali zadnego fachowca aby pomog zamatowac i przystsowac tzw,sterowniki te na plycie nie pasowały a placić trzeba i umowy nie mozna zerwac mimo ,ze nie działa ...dwa lata w plecy :( Tak klient jest tylko po to by placil ,a szkoda.

odpowiedz

ewik (Aktywna Użytkowniczka) 2010-03-15 18:28:08

ja także miałam bezprzewodowy internet z Orange i był beznadziejny , przetrwałam 2 lata z nimi i już o Orange nie chcę słyszeć

odpowiedz

gondwana (Małomówna) 2010-10-03 13:42:03

Z tego co piszecie, tonie ma rady na takich naciągaczy? Nie mozna zrezygnować z umowy, reklamować usługi?

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl