Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Środa
8 lutego 2012
Piotra, Żakliny, Gniewomira

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

04:09
adsense
Zalogowała się

23:42
yoleck
Wylogowała się

23:40
yoleck
Zalogowała się

22:50
grazyna
Zalogowała się

22:03
celia1967
Wylogowała się

21:45
celia1967
Napisała komentarz:
wiem , dlatego nie będę...

21:37
celia1967
Napisała komentarz:
@OlaHiszpania też to...

21:33
doda14
Wylogowała się

BONPRIX

2010-02-28 22:18:28
TAK CHCIALAM TYLKO ZAPYTAC, CZY KTORAKOLWIEK Z WAS MOJE DROGIE ZAMUWILA COKOLWIEK W BON PRIX ??? SAMA OSTATNIO W JEDNEJ GAZECIE WIDZIALAM KATALOG I SPODOBALY MI SIE NIEKTORE CIUSZKI. CZY KTORAS Z WAS KUPILA COKOLWIEKW BONPRIXIE, BO NIEWIEM CZY MOZNA IM ZAUFAC I OFERUJA DOBRA JAKOSC UBRAN?? PROSZE O ODPOWIEDZ I DZIEKUJE.

Dodaj komentarz

5 komentarzy

bluebay (Małomówna) 2010-03-01 18:41:51

Hej, powiem tak, że zamawiałam chyba kilka razy coś z bonproxu, bo ceny mają przystępne. Jeśli chodzi o samą jakość ubrań, to nie miałam żadnych zastrzeżeń, bo kolor taki jak na obrazku, materiał zgodny z opisem, ale ubrania były za duże, jak następnym razem zamówiłam nr mniejszy, to okazało się że jest o wiele lepsze. Mysle sobie że oni mają może troszkę zawyżoną numerację. Ostatnio zamawiałam biustonosze mojej mamie i byłam strasznie ciekawa jakie będą- mama stwierdziła, że idealne i na pewno zamówi inne kolory. No i rzecz bardzo isotna otóż jedna bluzka kompletnie na mnie nie leżała, wiesz jak to jest jak coś sie przymierza albo pasuje albo nie, no i zwróciłam w kopercie - bez problemu po chyba 1,5 -2 tygodni dostałam pieniadze na konto. Minusem dla mnie jest to, ze trzeba zapłacić przy odbiorze i jak zapomnisz sobie o tej przesylce to klops. W większości sklepów internetowych można płacić kartą i jest ok.
Myślę, że możesz spokojnie zaryzykować - bo zawsze towar możesz odesłać z powrotem :)) Pozdrawiam i życze miłego wieczoru !

odpowiedz

Gośka (Małomówna) 2010-03-03 21:32:50

Ja nie polecam !!! materiał nadaje się na szmaty !!! nie dość ,że numeracja zawyżona to materiał z jakiego wykonane są ubrania jest kiepskiej jakości !!! ale to wszystko zależy od wymagań i upodobań. Jak widać tyle ile kobiet tyle będzie opinii. Moja koleżanka od lat bardzo dużo kupuje z tej firmy i z tego wynika , że chyba się na nich nie przejechała. Ja bluzkę, którą kupiłam musiałam przeznaczyć na koszulę nocną i od tego czasu nie kuszę się na te ciuszki z katalogu !!!

(Małomówna) 2011-03-17 11:47:45

@bluebay Polecam roweniz, w razie co, mozna odeslac. Tylko zamawiajcie rozmiar mniejsze rzeczy, maja zdecydowanie zawyzona numeracje...

anulka (Małomówna) 2010-03-07 19:36:31

Co do bonprix to ja osobiście jestem zadowolona. Wiele lat korzystam z ich usług, ale zdaża sie że coś odeśle ale zdaża się to bardzo rzadko. Gatunki ubran są ok.Polecam i sprawdź sama zawsze możesz odesłać na adres zwrotny.

odpowiedz

alliwannado (Aktywna Użytkowniczka) 2010-06-15 12:39:06

ja rowniez nie polecam - sukienka byla za duza a material beznadziejny, nie zalozylabym tego na gola skore. Moja znajoma czesto stamtad zamawia i powiedziala mi, ze niektore rzeczy faktycznie fajne ale niektore nie do noszenia, wetdy je poprostu odsyla. Ale komus sie musi chciec w takie rzeczy bawic..

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl