domokrążca
Dodaj komentarz
21 komentarzy
Wybacz, że się zapytam: na czym polega poruszanie instynktu morderczego w stronę owadów?
odpowiedz
@arnika Nie wiesz?
Jak Cię wkurzy chłop i chcesz go poddusić i nie możesz tego zrobić ze strachu przed więzieniem,
to bierzesz instynkt morderczy i ruszasz w stronę much i karaluchów itp...
żeby im kości porachować bezkarnie.
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
A na poważnie, to może wypadałoby to zgłosić na policji.
Pozdrawiam Grazyna
" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.
odpowiedz
Jeszcze mam jednego karalucha życiowego gdyby jakiś instynkt morderczy był bezrobotny to mam takiego delikwenta, dane na pryw....:-))
odpowiedz
@grazyna Też poszukuję instynktu morderczego na karalucha. Chodż! Połączymy siły!
@grazyna Też poszukuję instynktu morderczego na karalucha. Chodż! Połączymy siły!
idę...... hahahahahahahaaha
odpowiedz
@grazyna To która będzie trzymała transparent, a która agitowała instynkty?
Ty poruszasz instynkt morderczy w kierunku robali i debli ,,, dobra?
odpowiedz
A Ty dzierżysz w dłoniach transparent z napisem: śmierć karaluchom.
odpowiedz
oczywiście.... cha cha cha cha...
odpowiedz
@arnika Arnika, wczoraj poruszyłam instynkt morderczy >> w kierunku narzeczonych i zablokowałam kontakty , teraz już do mnie nie mogą napisać , zostawiłam tylko Miki.
Raczej nie nadaję się na Julię z portali randkowych aż szkoda - że mam taki wredny charakter...
Szukać nowych?
dziewczyny,ja się nie naśmiewam z waszych problemów (jakiekolwiek one są,bo mnie one NIE interesują),więc proszą oto samo.Żle odczytalyście może przeslanie,bo historia jest autentyczna...
Ktoś napisal o policji (chociaż jedna konkretna osoba-DZIĘKI) tylko po co?Ja nic na temat tego czlowieka nie wiem,nie pamiętam nawet numeru rejestracyjnego.Co ja im powiem?
odpowiedz
@bibi Nie naśmiewamy się z Ciebie , niby dlaczego?
Śmiejemy się z siebie , bo to wszystko jest do kitu tak prawdę mówiąc....
Lepiej wyśmiać strach, uwierz mi.
pozdrawiam Grażyna.
Ale lepiej zgłosić to wydarzenie na policji , niech oszust nie czuje się bezkarny, ja tez kiedyś dałam się podobnie nabrać i więcej nikt mnie nie oszuka.
odpowiedz
Bibi nie możesz się gniewać za te komentarze. Gdybyś stanęła z boku i przeczytała ten tekst, to zestawienie instynktu morderczego z owadami wywołałoby u Ciebie napad głupawki, tak samo jak u mnie. Okaż się dziewczyną z poczuciem humoru i machnij na to ręką. A przed naciągaczem należy dziewczyny uprzedzić i za to jesteśmy Ci wdzięczne. No, to jak, dałaś się udobruchać?
odpowiedz
hmm...no dobra niech Wam będzie.Ale nie byłoby Wam do śmiechu,gdybyście tak jak ja byŁy 4 stówki lżejsze.Pozdrawiam
odpowiedz
@bibi To strata finansowa te 4-stówki ale jesteś bardziej zła na samą siebie, ja kiedyś też dałam się naciągnąć na kasę , bardziej cierpiałam emocjonalnie ....że taka durna jestem... później sama z siebie wyśmiewałam się z własnej łatwowierności i mi pomogło.
@bibi Szczerze mówiąc, gdbym była kilka stowek lżejsza, nie byłoby mi wesoło. Współczuję Ci i przepraszam.
Przykre jest to co piszesz fakt. Ale popatrz na to też z innej strony jesteś mądrzejsza w doświadczenie (nie zbyt przyjemne) ale drugi raz nie popełnisz tego samego błędu. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)
Jeszcze będziesz się z tego śmiać jak koleżanki po wyżej troszkę więcej dystansu do życia i otaczających Nas problemów. Powodzenia życzę i pozdrwaiam :)
Jeśli życie rzuca Ci kłody pod nogi, zrób sobie z nich tratwę ;)
odpowiedz