Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Poniedziałek
21 maja 2012
Kryspina, Wiktora, Jana

Logowanie

Twój e-mail:
Hasło:
Zapamiętaj mnie:   
Zapomniałaś hasła? Kliknij tutaj

Zarejestruj się - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Ogłoszenia - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści
Gdzie szukać - Oszukana - forum dla kobiet: zdrada, oszustwo, oszuści

Akcje użytkowników

22:59
Cezaria
Zalogowała się

22:25
lena91
Wylogowała się

22:23
lena91
Zalogowała się

22:04
nikita11
Wylogowała się

21:54
daisy
Wylogowała się

21:54
daisy
Zalogowała się

21:46
adsense
Zalogowała się

21:44
mala00
Wylogowała się

bibi
Nowa

domokrążca

2011-05-31 23:08:41
Chcę ostrzec przed oszustem podającym się za Marka Fischer a.Rozprowadza on tandetne środki owadobójcze,które w rzeczywistości nie dzialają.Pokazuje faktury wystawiane niekiedy na sąsiadów,które opiewają na gastronomiczne sumy.Zachwala,porusza instynkt morderczy w strone owadów,poczym wypisuje lipne faktury,kasuje i odjeżdża.Myślalam,że szlag mnie trafi,kiedy w kilka godzin po zakupie tych"cudownych środków" wyszukalam w necie,że firma MARK_POL z siedzibą w Poznaniu na osiedlu Lecha 164/4 nie istnieje(nie ma takiego adresu).Nie istnieja też NIP,a wszelkie próby dodzwonienia się do tej osoby kończą się fiaskiem.UWAGA ten brunet z widoczną nadwagą,jeżdżący srebrnym kombi na zielonogórskich rejestracjach może dysponować różnymi danymi osobowymi... Mam nadzieję,ze dosięgnie go sprawiedliwość boska,dlatego niech sobie te wyludzone pieniądze w d.pe wsadzi

Dodaj komentarz

21 komentarzy

arnika (VIP) 2011-06-02 07:00:21

Wybacz, że się zapytam: na czym polega poruszanie instynktu morderczego w stronę owadów?

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-02 08:50:42

@arnika Nie wiesz?
Jak Cię wkurzy chłop i chcesz go poddusić i nie możesz tego zrobić ze strachu przed więzieniem,
to bierzesz instynkt morderczy i ruszasz w stronę much i karaluchów itp...
żeby im kości porachować bezkarnie.

" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-02 08:53:09

A na poważnie, to może wypadałoby to zgłosić na policji.
Pozdrawiam Grazyna

" Idź własną drogą, bo w tym cały sens istnienia aby umieć żyć bez znieczulenia, bez niepotrzebnych niespełnienia myśli złych.." Dżem.

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-02 08:55:29

Jeszcze mam jednego karalucha życiowego gdyby jakiś instynkt morderczy był bezrobotny to mam takiego delikwenta, dane na pryw....:-))

odpowiedz

arnika (VIP) 2011-06-02 15:23:44

@grazyna Też poszukuję instynktu morderczego na karalucha. Chodż! Połączymy siły!

arnika (VIP) 2011-06-02 15:23:47

@grazyna Też poszukuję instynktu morderczego na karalucha. Chodż! Połączymy siły!

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-02 15:57:49

idę...... hahahahahahahaaha

odpowiedz

arnika (VIP) 2011-06-02 16:04:35

@grazyna To która będzie trzymała transparent, a która agitowała instynkty?

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-02 17:52:45

Ty poruszasz instynkt morderczy w kierunku robali i debli ,,, dobra?

odpowiedz

arnika (VIP) 2011-06-02 19:19:20

A Ty dzierżysz w dłoniach transparent z napisem: śmierć karaluchom.

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-02 20:03:25

oczywiście.... cha cha cha cha...

odpowiedz

arnika (VIP) 2011-06-02 20:09:21

No bo karaluchy to domokrążcy.

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-03 09:18:38

@arnika Arnika, wczoraj poruszyłam instynkt morderczy >> w kierunku narzeczonych i zablokowałam kontakty , teraz już do mnie nie mogą napisać , zostawiłam tylko Miki.
Raczej nie nadaję się na Julię z portali randkowych aż szkoda - że mam taki wredny charakter...
Szukać nowych?

bibi (Nowa) 2011-06-03 11:38:35

dziewczyny,ja się nie naśmiewam z waszych problemów (jakiekolwiek one są,bo mnie one NIE interesują),więc proszą oto samo.Żle odczytalyście może przeslanie,bo historia jest autentyczna...
Ktoś napisal o policji (chociaż jedna konkretna osoba-DZIĘKI) tylko po co?Ja nic na temat tego czlowieka nie wiem,nie pamiętam nawet numeru rejestracyjnego.Co ja im powiem?

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-03 11:48:27

@bibi Nie naśmiewamy się z Ciebie , niby dlaczego?
Śmiejemy się z siebie , bo to wszystko jest do kitu tak prawdę mówiąc....
Lepiej wyśmiać strach, uwierz mi.
pozdrawiam Grażyna.

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-03 11:51:54

Ale lepiej zgłosić to wydarzenie na policji , niech oszust nie czuje się bezkarny, ja tez kiedyś dałam się podobnie nabrać i więcej nikt mnie nie oszuka.

odpowiedz

arnika (VIP) 2011-06-03 15:56:39

Bibi nie możesz się gniewać za te komentarze. Gdybyś stanęła z boku i przeczytała ten tekst, to zestawienie instynktu morderczego z owadami wywołałoby u Ciebie napad głupawki, tak samo jak u mnie. Okaż się dziewczyną z poczuciem humoru i machnij na to ręką. A przed naciągaczem należy dziewczyny uprzedzić i za to jesteśmy Ci wdzięczne. No, to jak, dałaś się udobruchać?

odpowiedz

bibi (Nowa) 2011-06-05 21:21:57

hmm...no dobra niech Wam będzie.Ale nie byłoby Wam do śmiechu,gdybyście tak jak ja byŁy 4 stówki lżejsze.Pozdrawiam

odpowiedz

grazyna (SUPER VIP) 2011-06-05 21:34:31

@bibi To strata finansowa te 4-stówki ale jesteś bardziej zła na samą siebie, ja kiedyś też dałam się naciągnąć na kasę , bardziej cierpiałam emocjonalnie ....że taka durna jestem... później sama z siebie wyśmiewałam się z własnej łatwowierności i mi pomogło.

arnika (VIP) 2011-06-06 18:02:54

@bibi Szczerze mówiąc, gdbym była kilka stowek lżejsza, nie byłoby mi wesoło. Współczuję Ci i przepraszam.

Mała90 (Aktywna Użytkowniczka) 2011-07-12 22:18:41

Przykre jest to co piszesz fakt. Ale popatrz na to też z innej strony jesteś mądrzejsza w doświadczenie (nie zbyt przyjemne) ale drugi raz nie popełnisz tego samego błędu. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;)
Jeszcze będziesz się z tego śmiać jak koleżanki po wyżej troszkę więcej dystansu do życia i otaczających Nas problemów. Powodzenia życzę i pozdrwaiam :)

Jeśli życie rzuca Ci kłody pod nogi, zrób sobie z nich tratwę ;)

odpowiedz

Strona główna O nas Reklama Regulamin
realizacja:Agencja Interaktywna zets.pl